: Σύμφωνα με τον πρώην αιρετό Τάκη Ρουμπή, 450 εκπαιδευτικοί θα προσληφθούν την Πέμπτη 9/12 όπου θα πραγματοποιηθεί η Ε’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών.

Έπειτα από τις αντιδράσεις εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών για τα που καταγράφονται στα σχεδόν τρεις μήνες από την έναρξη της σχολικής χρονιάς έρχεται η νέα φάση

Υπενθυμίζεται ότι η Δ’ φάση προσλήψεων έλαβε χώρα τον περασμένο Νοέμβριο, ενώ ακολούθησαν προσλήψεις τριμηνιτών αναπληρωτών, καθώς και εκπαιδευτικών για το Μεταλυκειακό έτος – Τάξη μαθητείας.

Πότε θα γίνει ανάληψη υπηρεσίας

Σύμφωνα με προηγούμενη ενημέρωση του Τάκη Ρουμπή, αυτή την εβδομάδα αναμένεται η μικρή φάση των 450 αναπληρωτών.

Λίγο πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων θα βγει η ειδική πρόσκληση και η ανάληψη υπηρεσίας θα γίνει μετά τις γιορτές.

 

O ΠΑΣΑΔ εξέδωσε νέα ανακοίνωση αναφορικά με την  Ε’ φάση προσλήψεων αναπληρωτών  – Πόσες εκτιμά ότι θα γίνουν

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΔ:

Η εκτίμησή μας είναι πως αύριο, ή το αργότερο Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί η Ε’ φάση , η οποία θα είναι συμπληρωματική της Δ’, και θα καλύψει παραιτήσεις/ μη αναλήψεις.

Ως προς την πρωτοβάθμια, ο αριθμός εκτιμούμε πως θα κινηθεί λίγο πάνω από τους 100 και θα αφορά κυρίως αγγλικής γλώσσας.

Την επόμενη βδομάδα έχει δρομολογηθεί η ανακοίνωση ειδικής πρόσκλησης για κενά, τα οποία μένουν σταθερά ακάλυπτα έως τώρα. Δεν αναμένεται να είναι μεγάλος ούτε ο αριθμός αυτών των .

 

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ