Μητσοτάκης: Ανοιχτή επιλογή βιβλίων και εναλλακτικές μέθοδοι εξέτασης – Ο εκπαιδευτικός σε κεντρικό ρόλο

Όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις, ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο εστίασε στο νομοσχέδιο για το νέο σχολείο, το καινοτόμο σύστημα επικουρικής ασφάλισης και την αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πανελλήνιες 2021 – Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής: «Οδυνηρές οι επιπτώσεις σε χιλιάδες μαθητές»

Πανελλήνιες 2021: Τουλάχιστον 25.000 μαθητές θα βρεθούν εκτός πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, εξαιτίας της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αναφέρει η Ε ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης σε ανακοίνωση της.

MA in Digital Design & Interactive Applications: Ανακαλύψαμε το μοναδικό μεταπτυχιακό στην Ελλάδα, στις Ψηφιακές Διαδραστικές Τεχνολογίες! 

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, γίνεται στον καθένα μας αντιληπτή η τεράστια επίδραση που ασκεί η Ψηφιακή Τεχνολογία στην σύγχρονη ζωή, αλλάζοντας δραστικά τον τρόπο που επικοινωνούμε, εργαζόμαστε, διασκεδάζουμε.

Το «οικογενειακό σχολείο» που καινοτομεί και επεκτείνεται

«Ευρωπαϊκό Πρότυπο»: Η εμπειρία μετατρέπεται σε γνώση, οι νέες τεχνολογίες αποκτούν τη θέση που πρέπει να έχουν στη σύγχρονη εκπαίδευση και οι δοκιμασμένες στο πέρασμα δέκα χρόνων καινοτομίες γίνονται παιδαγωγική…

Πανελλήνιες 2021 – 23/6: Τα θέματα και οι απαντήσεις στα ΕΠΑΛ

Πανελλήνιες 2021: Εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ  την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021  σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο- Διεθνείς Κανονισμό Στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης.

Ζέττα Μακρή: Δράσεις δεντροφύτευσης και καθαρισμού παραλίας με το δημοτικό Χαλκουτσίου Ωρωπού

Η Υφυπουργός Παιδείας εντυπωσιάστηκε, πραγματικά, από την προετοιμασία, που είχε γίνει στο σχολείο, καθώς στο προαύλιο είχε πραγματοποιηθεί καθαρισμός και περιποίηση των υπαρχόντων δέντρων και φυτών και είχε οργωθεί ένα…