: Εντός Ιανουαρίου εισηγείται, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση το άνοιγμα όλων των σχολείων. Απομακρύνεται το σενάριο για επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου πριν από όλους. Δείτε αναλυτικά στο ipaidia.gr

– Τι θα γίνει με Γυμνάσια και Λύκεια

Το αρχικό σχέδιο που ήθελε τους μαθητές της Γ’ Λυκείου να είναι οι πρώτοι που επιστρέφουν στα θρανία απομακρύνεται, καθώς προκρίνεται μέσα στον μήνα -υπό προϋποθέσεις- να επιστέψουν όλες οι υπόλοιπες τάξεις του Λυκείου και του Γυμνασίου.

Η πρόταση της κυβέρνησης προς την επιτροπή λοιμωξιολόγων θα είναι θα επιστρέψουν όλοι οι μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου στα σχολεία.

Πανελλήνιες 2021: Η μείωση της ύλης και οι αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα

Επίδομα θέρμανσης: Παράταση αιτήσεων στο myΘέρμανση

Μιχαηλίδου: Έρχονται αυξήσεις σε ΟΛΑ τα επιδόματα

Η πρόταση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι να ανοίξουν Γυμνάσια και Λύκεια εντός του Ιανουαρίου υπό την προϋπόθεση ότι τα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέπουν, αλλά και ότι η επιτροπή λοιμωξιολόγων δίνει την έγκρισή της. Η αρχική πρόταση ήθελε να επιστρέφουν αρχικά στα θρανία μόνο οι μαθητές της που θα δώσουν φέτος , ωστόσο αυτό κρίθηκε ότι δεν είναι λειτουργικό. Παράλληλα, με τα σχολεία η κυβέρνηση θα εισηγηθεί άνοιγμα καταστημάτων κατά περίπτωση από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου.