Επίδομα 534 ευρώ – Αναστολές Μαρτίου: Ξεκίνησαν από σήμερα οι δηλώσεις

Επίδομα 534 ευρώ – Αναστολές Μαρτίου: Ξεκίνησαν από σήμερα οι δηλώσεις

: Ξεκίνησε από σήμερα Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 η υποβολή δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργασίας εργαζομένων. Δείτε στο ipaidia.gr που κάνετε αίτηση.

Πότε λήγει η

Από σήμερα Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 και μέχρι τη Δευτέρα, 8 Μαρτίου 2021 και ώρα 16:00, είναι διαθέσιμο το Πληροφοριακό Σύστημα «» για την υποβολή δηλώσεων .

Εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος, υποβάλλονται δηλώσεις αναστολής συμβάσεων εργασίας που αφορούν όλο το μήνα Μάρτιο ή μέρος αυτού. Στο ίδιο χρονικό διάστημα δηλώνονται νομίμως και οι αναστολές συμβάσεων εργασίας εργαζομένων που αφορούν τις ημερομηνίες: 1/3, 2/3, 3/3 και 4/3/2021.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από 8/3/2021 και ώρα 16:01 και μετά, οι -εργοδότες θα μπορούν να προαναγγέλλουν μόνο νέες αναστολές συμβάσεων εργασίας μη έχοντας τη δυνατότητα μεταβολής των δηλώσεων για το διάστημα από την 1η/3/2021 έως και την 8η/3/2021 και ώρα 16:00.

Διευκρινίζεται ότι, ένεκα του προαναγγελτικού συστήματος, δεν επιτρέπονται οι ορθές επαναλήψεις δηλώσεων αναστολής συμβάσεων εργαζομένων για προγενέστερα χρονικά διαστήματα. Στις δε περιπτώσεις που πρέπει να υπηρετηθούν επείγουσες μελλοντικές ανάγκες των επιχειρήσεων, επιτρέπονται προαναγγελτικά οι ανακλήσεις αναστολών συμβάσεων εργασίας με χρήση ορθής επανάληψης ή προσωρινής ανάκλησης δήλωσης αναστολής.

Lockdown: Το ΦΕΚ με όλα τα μέτρα – Τι ισχύει για μετακινήσεις και SMS

Κλειστά σχολεία – Lockdown: Σε ποιές περιοχές δε θα λειτουργούν τα σχολεία

ΟΠΕΚΑ – Επίδομα Παιδιού: Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις – Προθεσμίες

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !