ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Συνάδελφοι, όπως κάθε φορά, μετά τις σημερινές επεξεργαστήκαμε τους αφαιρώντας τους προσληφθέντες εκπαιδευτικούς. Σήμερα λοιπόν προσλήφθηκαν ως αναπληρωτές 72 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στην Α/θμια εκπαίδευση. Ο ΠΣΑΕΠ σας παραθέτει, λοιπόν, τους ανανεωμένους πίνακες δασκάλων και νηπιαγωγών γενικής και ειδικής αγωγής για να έχετε τη δυνατότητα να δείτε τη νέα σας σειρά ενόψει προσλήψεων στη γενική αγωγή την επόμενη εβδομάδα. Με κίτρινο χρώμα έχουμε προσθέσει τους εκπαιδευτικούς που προσλήφθηκαν στις ΔΥΕΠ στις 23 Φεβρουαρίου με σχέση μειωμένου.

Φυσικά λόγω των δεκάδων φάσεων από την αρχή του χρόνου είναι πιθανό να υπάρχουν κάποια λάθη για τα οποία μας ενημερώνετε στο mail του συλλόγου: .

Συνεχίζουμε να πιέζουμε για την πρόσληψη κι άλλων αναπληρωτών με στόχο την πλήρη κάλυψη των κενών σε όλες τις ειδικότητες της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Με προσήλωση, λοιπόν, στη δέσμευσή μας από την ίδρυση του συλλόγου για προσπάθεια ένωσης όλων των αναπληρωτών, για δίκαιη εκπροσώπηση όλων των κλάδων και συναδέλφων της πρωτοβάθμιας, συνεχίζουμε πολυπληθέστεροι, με πολλή όρεξη και ακόμα πιο δυναμικά τις διεκδικήσεις μας.

Για τους πίνακες πατήστε , κάνετε “join group” αν χρειάζεται (θα σας γίνει έγκριση σχεδόν αμέσως) και κατεβάστε το αρχείο που σας ενδιαφέρει.

Συνάδελφοι, ο μόνος τρόπος να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας είναι να ενωθούμε όλοι κάτω από την ομπρέλα του ΠΣΑΕΠ. Μόνο έτσι θα παλέψουμε για πλήρη κάλυψη των κενών από την αρχή της χρονιάς και για μόνιμους διορισμούς. Συνταχθείτε μαζί μας σε αυτήν την αγνή προσπάθεια διαρκείας μέχρι να πετύχουμε την εξάλειψη του θεσμού του αναπληρωτή