Εμβολιασμός – Είδικα σχολεία: Όσα πρέπει να ξέρουν γονείς και εκπαιδευτικοί

Εμβολιασμός – Είδικα σχολεία: Όσα πρέπει να ξέρουν γονείς και εκπαιδευτικοί

: Το με εγκύκλιο του ζητά από τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές που επιθυμούν να εμβολιαστούν να καταθέσουν τα στοιχεία τους. Δείτε στο ipaidia.gr την εγκύκλιο.

Τι αναφέρει η εγκύκλιος

Εστάλη η υπ. αριθμ.18375/Δ3/15-02-2021 Εγκύκλιος της Γ.Γ. κας Α. Γκίκα προς τις Σχολικές Μονάδες Π.Ε. και Δ.Ε.  και Εκπαίδευσης με την οποία ζητείται ο συνολικός αριθμός εκπαιδευτικών, ΕΕΟ, ΕΒΠ και μαθητών/τριών (ηλικίας 16 ετών και άνω) ανά σχολική μονάδα, που επιθυμούν να εμβολιασθούν. Τα στοιχεία ζητούνται ώστε να υλοποιηθεί ο κατά προτεραιότητα των εκπαιδευτικών, ΕΕΠ, ΕΒΠ και των μαθητών, για αντιμετώπιση της πανδημίας κορονοϊού.

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εγγράφου “Ένταξη κατά προτεραιότητα των εκπαιδευτικών, του ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού (Ε.Ε.Π.), του ειδικού βοηθητικού προσωπικού (Ε.Β.Π.) και των μαθητών (ηλικίας 16 ετών και άνω) των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στο πρόγραμμα της τρέχουσας εμβολιαστικής περιόδου”

Σε συνέχεια συνεργασίας της Γενικής Γραμματείας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. με τη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, προκειμένου να υλοποιηθεί ο κατά προτεραιότητα των , του ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού ( Ε.Ε.Π.), βοηθητικού προσωπικού (Ε.Β.Π.) και των μαθητών/τριών (ηλικίας 16 ετών και άνω) των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης κατά την τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο, παρακαλούμε να συμπληρωθούν τα κάτωθι στοιχεία στα επισυναπτόμενα υπολογιστικά φύλλα (excel).

Εισαγγελική παρέμβαση μετά τις δηλώσεις Γιαννάκου περί παράλυσης νοσηλεύτριας μετά το εμβόλιο

Ζέττα Μακρή: Tι είπε για πανελλήνιες 2021, άνοιγμα σχολείων και παράταση σχολικού έτους

1. Συνολικός αριθμός εκπαιδευτικών, ειδικού εκπαιδευτικού, ειδικού βοηθητικού προσωπικού και μαθητών/τριών (ηλικίας 16 ετών και άνω) ανά σχολική μονάδα, που επιθυμούν να (Συγκεντρωτικός πίνακας).

2. Αναλυτική κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα και τους Αριθμούς Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) των ενδιαφερομένων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον εμβολιασμό.

Οι κηδεμόνες, πέραν των ως άνω στοιχείων των μαθητών/τριών, υποχρεούνται να δηλώσουν ρητώς (είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είτε με Υπ. Δήλωση του Ν. 1S99/86) ότι συναινούν στην αποστολή των απαραίτητων στοιχείων στο Υπουργείο Υγείας. Σημειώνεται ότι τα ανωτέρω στοιχεία συμπληρώνονται από τους/τις Διευθυντές/ντριες των Σ.Μ.Ε.Α.Ε αποκλειστικά στη συγκεκριμένη ψηφιακή μορφή (excel) και αποστέλλονται έως τη Δευτέρα 22/2/2021 στο Υπουργείο Υγείας στην ειδική ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected] .gov.gr.

Βατόπουλος: Τι είπε για άνοιγμα σχολείων, μεταλλάξεις, νέο lockdown

Voucher 200 ευρώ: Δε θα γίνουν αιτήσεις – Όλα τα τελευταία ΝΕΑ

Καπραβέλος – Θεσαλλονίκη: Ζητήσαμε να κλείσουν όλα τα σχολεία

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !