: Σε ότι αφορά την αποτίμηση της περσινής χρονιάς που η νέα εγκύκλιος καλεί να αναρτηθεί στις 12 Νοέμβρη λέμε για άλλη μια φορά ότι κανένας διευθυντής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ούτε ηθική ούτε τυπική νομιμοποίηση να αναρτήσει οτιδήποτε, αναφέρει ο Σύλλογος Κώστας Σωτηρίου.

Η ανακοίνωση

1. Με νέα εγκύκλιο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου κ. Κόπτση δίνεται νέα αναβολή στα σχέδια δράσης των έως της 29 Νοεμβρίου!!! Κατέρρευσε για άλλη μια φορά το αφήγημα του υπουργείου Παιδείας ότι τα σχολεία έχουν ήδη μπει στην αξιολόγηση. Αφού έχουν μπει γιατί χρειάζεται η παράταση ;!!!

Άντε και καλά Χριστούγεννα ευχόμαστε στο Υπουργείο! Εκεί να πάει και η επόμενη παράταση που τους αναγκάσουμε να ξαναστείλουν γιατί και αυτή η παράταση θα πέσει στο κενό.

Η συλλογική μας αντίδραση θα την γκρεμίσει. Η αξιολόγηση δε θα περάσει –

ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ – ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΎΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ

2. Σε ότι αφορά την αποτίμηση της περσινής χρονιάς που η νέα εγκύκλιος καλεί να αναρτηθεί στις 12 Νοέμβρη λέμε για άλλη μια φορά ότι κανένας διευθυντής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ούτε ηθική ούτε τυπική νομιμοποίηση να αναρτήσει οτιδήποτε. Τα σχολεία μας βρίσκονταν σε απεργία αποχή με καθολική συμμετοχή πέρσι ενώ η σύνθεση των συλλόγων διδασκόντων έχει αλλάξει πολύ. Κανένας νους όσο νοσηρός και να είναι, δεν μπορεί να δεχτεί άλλοι άνθρωποι – σε πολλές περιπτώσεις και ο διευθυντής είναι άλλος- να κάνουν αποτίμηση της προηγούμενης χρονιάς. Όπως η μαζική συμμετοχή στην απεργία αποχή απέτρεψε την ανάρτηση μέχρι της 30 Σεπτέμβρη έτσι οφείλουν να συνεχίσουν όλοι.

Καλούμε και τα ελάχιστα σχολεία που έχουν προχωρήσει στη συγκρότηση ομάδων – μετά τις εξελίξεις αυτές – να υπογράψουν τη συμμετοχή τους στην απεργία αποχή του συλλόγου και να σταματήσουν κάθε διαδικασία που αφορά την αξιολόγηση και τα σχέδια δράσης. Τη συμμετοχή στην απεργία αποχή μπορεί να την αποφασίσει ο κάθε συνάδελφος οποιαδήποτε στιγμή.

Όλοι μαζί θα αποτρέψουμε ξανά την αξιολόγηση.

11 σχολεία & 5 Ν/Γ στο σύλλογο έχουν ήδη υπογράψει συμμετοχή στην απεργία αποχή του συλλόγου με μεγάλη πλειοψηφία τις 3 πρώτες μέρες

Συνεχίζουμε τη μαζική συμμετοχή στην Απεργία αποχή – η αξιολόγηση δε θα περάσει