Σοφία Ζαχαράκη για προσλήψεις αναπληρωτών και νέα σχολική χρονιά

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔31/08/2019 - 18:35 | Author: Newsroom Ipaidia

Στον Γιώργο Αυτιά και στον ΣΚΑ’Ι’ μίλησε σήμερα Σάββατο 31 Αυγούστου 2019, η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη για να μιλήσει για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, τις προσλήψεις αναπληρωτών και τους μόνιμους διορισμούς στην ειδική αγωγή

Η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη αναφέρθηκε στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στις και στους μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή. Δείτε επιγραμματικά τί ανέφερε στην εκπομπή  και αναλυτικά στο video.

Με εντολές Μητσοτάκη – Κεραμέως αλλά και πρίν τον Ιούλιο έχουν γίνει κινήσεις και τα βιβλία είναι στη θέση τους. Θα έχουμε τον απαραίτητο αριθμό αναπληρωτών, χιλιάδες άνθρωποι, χιλιάδες αναπληρωτές.
Εχουν καταγραφεί τα κενά και 5-6 Σεπτεμβρίου θα ξέρουν χιλιάδες αναπληρωτές που θα πάνε ενώ το επόμενο σχολικό έτος οι θα ξέρουν πολύ νωρίτερα που θα πάνε.
Καθυστερημένα ξεκίνησε η Προκήρυξη Ειδικής Αγωγής υπολογίζουμε τέλη Νοεμβρίου ενώ αρχές Δεκεμβρίου θα γινουν οι μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή καθώς είμαστε στο στάδιο αξιολόγησης των αιτήσεων από το ΑΣΕΠ

Δείτε το video μέχρι το 2.50 και από το 5.00 και μετά • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

     • ideascentral

   europalso