ΠΟΣΔΕΠ: Να εμβολιαστούν οι φοιτητές κλινικής εκπαίδευσης

ΠΟΣΔΕΠ: Να εμβολιαστούν οι φοιτητές κλινικής εκπαίδευσης

Η ΠΟΣΔΕΠ ζητά με ανακοίνωση της να οι φοιτητές κλινικής εκπαίδευσης. «Υπενθυμίζεται ότι έχει διακοπεί η εκπαίδευση στα Νοσοκομεία των φοιτητών αυτών για χρονικό διάστημα πλέον του ενός έτους» αναφέρουν.

Αξιότιμε κ. Υπουργέ Υγείας και αξιότιμη κα Υπουργέ Παιδείας και Θρησκευμάτων Η ΠΟΣΔΕΠ αιτείται να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των φοιτητών των Σχολών και Τμημάτων Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Νοσηλευτικής και Φυσιοθεραπείας, οι οποίοι βρίσκονται σε κλινικά έτη, με σκοπό να επανεκκινήσει άμεσα η εκπαίδευση τους στα Νοσοκομεία.

Υπενθυμίζεται ότι έχει διακοπεί η εκπαίδευση στα Νοσοκομεία των φοιτητών αυτών για χρονικό διάστημα πλέον του ενός έτους, ενώ δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί η κλινική εκπαίδευση επαρκώς με τηλεκπαίδευση. Επιπροσθέτως, οι εκπαιδευόμενοι φοιτητές, κατά την άσκησή τους, καθώς και ολοκληρώνοντας χωρίς επιπλέον καθυστέρηση τις σπουδές τους, θα συνδράμουν την ενίσχυση του συστήματος υγείας. Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού Ο Πρόεδρος Ιωάννης Νηματούδης Καθηγητής Ο Γραμματέας Γιώργος Λιτσαρδάκης Καθηγητής

 

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !