: Πολλοί είναι οι αναπληρωτές που εκφράζουν την ανησυχία τους αναφορικά με τους πίνακες – Τι αναφέρει σε κείμενό της προς το ipaidia.gr αναπληρώτρια εκπαιδευτικός.

Δείτε αναλυτικά το κείμενο:

Πάνω που αρχίσαμε να συνερχομαστε από το τριετές κλείδωμα στην ειδική και να ελπίζουμε ότι τουλάχιστον θα κάνουμε αιτήσεις στην γενική, βγαίνουν φήμες που θέλουν και του χρόνου οι αναπληρωτές να διορίζονται από τον πίνακα του 2018-2019. Δεδομένου ότι κάθε εξάμηνο βγαίνουν καινούριοι απόφοιτοι όλων των ειδικοτήτων και τελειώνουν χιλιάδες μεταπτυχιακα σε επιστήμες της αγωγής, ο αριθμός των δυσαρεστημένων από αυτήν την πολιτική μεγαλώνει.

Ποιούς τελικά εξυπηρετεί αυτό το κλείδωμα; Τους σίγουρα όχι μιας και έχουν επενδύσει χρήμα και κόπο και δεν τους δίνεται καν η ευκαιρία. Τους μαθητές σίγουρα όχι γιατί δεν θα έχουν και αυτοί την ευκαιρία να εχουν εκπαιδευτές με τα περισσότερα προσόντα μιας και αναγκαστηκα θα μπαίνουν αναπληρωτές κάποιοι που θα έχουν λιγότερα προσόντα από αυτούς που θα μείνουν έξω. Άρα για ποιον λόγο γίνεται? Είναι άδικο.