Πανελλήνιες: Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η προσφυγή υποψηφίων – Αντίστροφη μέτρηση για τις βάσεις 2020

Πανελλήνιες: Απορρίφθηκε από το ΣτΕ η προσφυγή υποψηφίων – Αντίστροφη μέτρηση για τις βάσεις 2020

: Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την ανακοίνωση των των υποψηφίων στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση μετά την απόφαση του που ξεκαθάρισε το τοπίο και για το ζήτημα εισαγωγής υποψηφίων με το παλαιό σύστημα που είχε ανακύψει.

Πανελλήνιες 2020 –

Το Ανώτατο Δικαστήριο με απόφαση που εκδόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτη απέρριψε την αίτηση αναστολής που είχαν υποβάλει υποψήφιοι του 3ου επιστημονικού πεδίου με το παλαιό σύστημα των .

Με την αίτησή τους οι προσφεύγοντες ζητούσαν να «παγώσουν» οι αποφάσεις της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, με τις οποίες τους αποδίδεται ποσοστό 9,51% των θέσεων των εισακτέων που αντιστοιχούν στο σύνολο των υποψηφίων ημερησίων ΓΕΛ. Μάλιστα για την ίδια υπόθεση, έχουν καταθέσει και αίτηση ακύρωσης, η οποία έχει προσδιοριστεί να συζητηθεί στις 2 Οκτωβρίου 2020 στη μείζονα Ολομέλεια ΣτΕ.

Η απόφαση του Τμήματος του ΣτΕ επί της αίτησης αναστολής που συζητήθηκε χθες Τετάρτη εκδόθηκε εκδόθηκε τάχιστα λόγω της σπουδαιότητας της υπόθεσης και πριν από την επίσημη ανακοίνωση των βάσεων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Πανελλήνιες: Πριν τις βάσεις 2020 η απόφαση ΣτΕ

Πανελλήνιες 2020: Πού θα δείτε τις βάσεις 2020

Βάσεις 2020: Πότε και πώς θα ανακοινωθούν

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !