: Τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ αναμένονται στις 20 Αυγούστου.

Πού κάνετε αίτηση

Την Παρασκευή 13 Αυγούστου δόθηκαν στη δημοσιότητα τα προσωρινά αποτελέσματα για τους του «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 και το παράλληλο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στη σελίδα της ΕΕΤΑΑ.

Στις μητέρες – δικαιούχους θα χορηγηθεί ανά μήνα για την κάλυψη του κόστους των βρεφονηπιακών σταθμών της επιλογής τους.

Προϋπόθεση για την επιλογή των δικαιούχων είναι το ετήσιο εισόδημα για το φορολογικό έτος 2020 να μην υπερβαίνει:

Τα 33.000 ευρώ για γονείς με έως δύο παιδιά
Tα 36.000 ευρώ για τρία παιδιά
Tα 39.000 ευρώ για τέσσερα παιδιά και
Τα 42.000 ευρώ για γονείς με πέντε παιδιά και άνω.

Υπενθυμίζεται πως τα voucher για τους  φέτος θα συμπεριλαμβάνουν και τις μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού με επιπλέον 30.000.000 ευρώ.

Τα οριστικά αποτελέσματα για τους αναμένονται στις 20 Αυγούστου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για το αν δικαιούνται ή όχι την «αξία τοποθέτησης» (voucher), μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr – paidikoi.eetaa.gr) με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα, πατήστε ΕΔΩ, και χρησιμοποιώντας τους κωδικούς TAXISnet, θα δείτε αν έχει εγκριθεί η αίτησή σας.

Τυχόν ενστάσεις υποβάλλονται από χθες 14 Αυγούστου και έως την Τετάρτη 18 Αυγούστου. Τα οριστικά αποτελέσματα για τους δικαιούχους του θα ανακοινωθούν στις 20 του μηνός.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ