: Μετά από τις επαφές του με τις αρμόδιες διευθύνσεις του Υπουργείου ενημερώνουμε για :

Ημερομηνία
Όλες οι προσπάθειες γίνονται ώστε οι προσλήψεις να γίνουν Τρίτη 4/9 για ΟΛΑ τα προγράμματα και ΟΛΕΣ τις ειδικότητες με τα κενά της Δευτέρας 3ης/9.
Υπενθυμίζουμε εδώ πως πρώτα θα τρέξει η Ειδική κι αν κάποια κενά μείνουν ακάλυπτα θα μεταφερθούν στη Γενική.
Στη Γενική τώρα, το σύστημα θα μπαίνει σε κάθε επιλογή και θα ελέγχει, με τη σειρά που περιγράφεται στην εγκύκλιο, πού υπάρχει κενό για να γίνει η .
Τονίζουμε εδώ, γιατί υπάρχουν κι οι αντίστοιχες ερωτήσεις, πως παρόλο που για πρώτη φορά οι προσλήψεις θα γίνουν όλες μαζί, ο καθένας προσλαμβάνεται στο δικό του πρόγραμμα κι αλλαγές (ΖΕΠ σε Γενική ή παράλληλη κλπ) δε μπορούν να γίνουν.
υπηρεσίας
Η ηλεκτρονική ανάληψη υπηρεσίας, που είναι λογική απαίτηση όλων μας, τη φετινή χρονιά δεν πρόκειται να γίνει παρ’ όλες τις προσπάθειες, τις φωνές και τις διαμαρτυρίες μας.
Μόρια
Η Διεύθυνση Προσωπικού μας δήλωσε πως σύμφωνα με τον 3255/04 άρθρο 6 παρ. 4, διπλασιάζονται τα μόρια των δυσπροσίτων όπως αυτά ορίζονται (ΙΑ, ΙΒ κλπ) με το νέο ΦΕΚ.
Λήξη και τροποποίηση
Σας υπενθυμίζουμε πως μέχρι Παρασκευή 31/8 και ώρα 15:00 λήγει η προθεσμία υποβολής δήλωσης προτίμησης και παράταση, όπως μας δηλώθηκε, δεν πρόκειται να υπάρξει.
Παρακαλούμε τους συναδέλφους να κάνουν και έλεγχο και εκτύπωση της δήλωσής τους προκειμένου ν’ αποφευχθούν τα περσινά, λίγα, ωστόσο σημαντικά προβλήματα.
Σύμφωνα πάντα με τη Διεύθυνση Προσωπικού, θα ανοίξει όπως και πέρυσι το σύστημα για τροποποίηση των .

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ