Όλα τα τελευταία νέα για τις προκηρύξεις Γενικής ΑΣΕΠ – Τα τελευταία

Σύμφωνα με ενημέρωση από το especial, από το, η αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) των Προκηρύξεων του ΑΣΕΠ για τη Γενική Εκπαίδευση αναμένεται να πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, καθόσον αναμένεται το πέρας των διαδικασιών (συμφωνία για το περιεχόμενο των Προκηρύξεων) από πλευράς Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευτικών.

Τι έχει πει ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ για τις Προκηρύξεις Γενικής

Σύμφωνα με την ενημέρωση για τις Προκηρύξεις εκπαιδευτικών γενικής αγωγής και το χρονοδιάγραμμα αυτών την οποία κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ κος Αθανάσιος Παπαϊωάννου.

Όταν λάβουν ημερομηνία δημοσίευσης οι Προκηρύξεις στο ΦΕΚ θα πρέπει να μεσολαβήσουν 10 ημέρες και μετά θα αρχίσει η υποβολή των αιτήσεων.

Η λήξη υποβολής των αιτήσεων θα είναι περίπου στις αρχές/μέσα Μαρτίου. Εχει απευθυνθεί στον Πρόεδρο της Συνόδου των Πρυτάνεων και δι’ αυτού σε όλους τους Πρυτάνεις των Πανεπιστημίων να βοηθήσουν οι Γραμματείες των ΑΕΙ, ώστε οι βεβαιώσεις ολοκλήρωσης σπουδών (αρκούν αυτές και δεν απαιτείται να γίνει ορκωμοσία) να εκδοθούν το ταχύτερο δυνατόν.

Αναφορικά με την αποστολή των προκηρύξεων στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) ο Πρόεδρος του ΑΣΕΠ είχε τοποθετηθεί ως εξής;

«Την εβδομάδα αυτή (Σ.Σ: εννοεί την τρέχουσα εβδομάδα) θα αποσταλούν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση (θα ήμουν πιο συγκεκριμένος εάν γνώριζα πόσο θα επηρεασθούν οι δημόσιες υπηρεσίες και ιδίως το Παιδείας που είναι στο Μαρούσι τη Δευτέρα και την Τρίτη από τον χιονιά)».