Προσλήψεις αναπληρωτών: Εγγραφα πρόσληψης

Προσλήψεις αναπληρωτών: Εγγραφα πρόσληψης

Ο ΠΑΣΑΔ ενημερώνει για ΤΥ κι έγγραφα πρόσληψης αναπληρωτών –  Σε συνέχεια της προηγούμενης ενημέρωσης από τον συντονιστή μας και μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής Τζόκα Ηλία που ήταν σήμερα στο και συναντήθηκε με τον κ. Πολίτη, τον κ. Κασιανό, μίλησε με τον κ. Αθανασόπουλο, είδε τον Δ/ντη του ΕΣΠΑ και την κυρια Γόρου και προς απάντηση των ερωτήσεων για τα ΕΒΠ, ο κ. Αθανασόπουλος απαντώντας στην ερώτηση αν θα έτρεχε η ειδική σήμερα το απόγευμα, όπως είχαμε προτείνει, του μετέφερε πως μάλλον σήμερα το απόγευμα θα έτρεχε το σύστημα μόνο για τα ΕΒΠ, με την ανακοίνωση να γίνεται αύριο.

Αύριο μάλλον (με επιφύλαξη το μεταφέρουμε) θα έχουμε 48 θέσεις ΠΕ 70 για ΤΥ σε περιοχές με ρομά. Υπάρχει μικρή πιθανότητα να έχουμε και περισσότερες όμως αυτό θα το γνωρίζουμε το πρωί.
Οι πιστώσεις των 48 κοινωνικών λειτουργών που θα προσληφθούν μαζί με τους ΠΕ 70 αφαιρούνται από τις 700 συνολικές πιστώσεις των ΖΕΠ οι οποίες είναι πλέον 652 και για τις οποίες δεν έχουμε ακόμη καταμερισμό σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια.

Έγγραφα
Στη συζήτηση που είχε ο συνάδελφος με την Διευθύντρια Προσωπικού Πρωτοβάθμιας για τη μείωση των προαπαιτούμενων της πρόσληψης τον παρέπεμψε στην εγκύκλιο και στα έγγραφα που θ αναγράφονται σ αυτήν ως τα μόνα που θα πρέπει να προσκομίσουν οι αναπληρωτές στις διευθύνσεις και τίποτε παραπάνω, ενώ αρνητικά στάθηκε στην πρόταση που κάναμε τα ιατρικά πιστοποιητικά να είναι απαραίτητα φέτος μόνο για τους νεοπροσλαμβανόμενους.

Τελευταίες ειδήσεις για

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !