ΠΑΣΑΔ : Οριστικοί πίνακες Ειδικής Αγωγής, προσωρινοί πίνακες Γενικής

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔25/04/2020 - 16:50 | Author: Newsroom Ipaidia

ΠΑΣΑΔ 24/04/2020 : Οριστικοί πίνακες , προσωρινοί πίνακες Γενικής

Ειδική
Στο στάδιο των τελευταίων ελέγχων των ενστάσεων εκτιμούμε πως βρίσκονται οι πίνακες της Ειδικής. Όποτε ο χρόνος ανακοίνωσής τους μετράει αντίστροφα από τα τέλη της αλλης εβδομάδας καθώς στις αρχές της πιθανολογούμε πως η διαδικασία θα έχει ολοκληρωθεί.

Γενική
Εκτιμούμε πως έχει γίνει ένας τυπικός έλεγχος μόνο σημαντικών στοιχείων (πχ διδακτορικά και αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας), φυσικά απ τον μόνο οργανισμό που μπορεί να ελέγξει κι αυτός είναι το Υπουργείο (άλλωστε αυτό γινόταν και μέχρι σήμερα) και υποπτευόμαστε πως αυτος ο έλεγχος θα δώσει στο ΑΣΕΠ τη δυνατότητα να προχωρήσει στην έκδοση Προσωρινών Πινάκων μέσα στον Ιούνιο ή παράλληλα με την Ειδική.
Απ' αυτούς τους πίνακες που δε θα είναι κυρωμένοι είναι πολύ πιθανόν να σχεδιάζονται να γίνουν οι νέες προσλήψεις αναπληρωτών (ίσως Ιούλιο η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων και Σεπτέμβρη η πρόσληψη) του 20/21.
Το επιχείρημα που μάλλον θα χρησιμοποιηθεί και θα το αναμένουμε, είναι η αντισυνταγματικότητα(!!!) των σημερινών πινάκων, οι οποίοι όμως σύμφωνα με τον 4589 είναι οι μόνοι νόμιμοι!

Συνάδελφοι, κρίναμε εξαιρετικά κρίσιμη τούτη την ενημέρωση και την παρουσιάσαμε πριν τη θέση μας για το απίστευτο νομοσχέδιο που κατατέθηκε για διαβούλευση και για το οποίο θ' ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση.

Για τα παραπάνω τώρα, θα ενημερώσουμε με επιστολή μας τη ΔΟΕ και τη νομική της σύμβουλο καθώς και την ΟΛΜΕ.

ΠΑΣΑΔ • Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις για πανελλήνιες 2020

     • ideascentral

   europalso