Η Σοφία Ζαχαράκη για διορισμούς εκπαιδευτικών, προσλήψεις αναπληρωτών, άσυλο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔07/08/2019 - 10:34 | Author: Newsroom Ipaidia

Διορισμοί εκπαιδευτικών – – Πανελλήνιες: Η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη στα Παραπολιτικά.

Η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη στα Παραπολιτικά για διορισμούς ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης καθώς και διορισμούς και στη Γενική, προσλήψεις αναπληρωτών , άνοιγμα σχολείων, τα νέα νομοσχέδια που έρονται, τα Πανεπιστήμια, και τις Πανελλήνιες 2020

Στην εκπομπή «Fake News» του Δημήτρη Κουνιά και του Γιώργου Νόκου στα Παραπολιτικά μίλησε την Τρίτη 06 Αυγούστου 2019 η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη.

Η Υφυπουργός αναφέρθηκε στα Πανεπιστήμια, στο άνοιγμα των σχολείων, στις προσλήψεις αναπληρωτών και στους μόνιμους διορισμούς, Ασυλο και τα Πανεπιστήμια, την Γ Λυκείου, τις Πανελλαδικές.

Νέο νομοσχέδιο για Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Επαγγελματική εκπαίδευση, Πρότυπα σχολεία, νέο σύστημα επιλογής στελεχών μέχρι το τέλος του 2019.

Μόνιμοι διορισμοί στην Ειδική Αγωγή

Εχουν εκφρασθεί οι διαφωνίες, όμως επισπεύδεται η διαδικασία. Οι διορισμοί θάχουν τελειώσει μέχρι τέλους της χρονιάς. Η επεξεργασία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο ΑΣΕΠ. Η αρχή της σχολικής χρονιάς θα γίνει με αναπληρωτές με ικανό αριθμό πιστώσεων για πρόσληψη προσωπικού οι οποίες έχουν εξασφαλισθεί.

Μόνιμοι διορισμοί στη Γενική εκπαίδευση

Καταγραφή αναγκών στη Γενική εκπαίδευση ώστε να καθορισθεί και να προγραμματισθεί ο αριθμός των διορισμών.

Ειδήσεις για • Η Παιδεία - Ειδήσεις σήμερα

  Η Παιδεία στο Viber - Δείτε ΕΔΩ

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  • ideascentral

   europalso

  Enter your email address: