Εκπαιδευτικοί: Να πάψει το υπουργείο παιδείας να κοροϊδεύει την κοινωνία και να ψεύδεται 

Εκπαιδευτικοί: Να πάψει το υπουργείο παιδείας να κοροϊδεύει την κοινωνία και να ψεύδεται 

Η πλήρης απομόνωση της πολιτικής ηγεσίας του αποκαλύπτεται από την αδυναμία του ΥΠΑΙΘ να βρει μέλη να διορίσει στα δοτά ψευτο – υπηρεσιακά συμβούλια που στήνει αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου.

Η ανακοίνωση:

Την Δευτέρα 26 – 4 – 2021 πληροφορηθήκαμε μέσω του ηλεκτρονικού τύπου τη σύνθεση του δοτού ψευτο – Κ.Υ.Σ.Π.Ε. στο οποίο προεδρεύει ο Διευθυντής Π. Ε. Β΄ Αθήνας βλέποντας με έκπληξη στα ονόματα των αναπληρωματικών μελών του δοτού Κ.Υ.Σ.Π.Ε. το όνομα: Λουλουδάκης Κωνσταντίνος ΠΕ 70 Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.

Φυσικά τέτοιο όνομα δεν υπάρχει ούτε πρόκειται για μέλος του συλλόγου μας ούτε ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς ονομάζεται έτσι. Την επόμενη ημέρα ανακοινοποιήθηκε το έγγραφο της σύνθεσης του δοτού ψευτο – Κ.Υ.Σ.Π.Ε. όπου και πάλι μεταξύ των αναπληρωματικών μελών του Κ.Υ.Σ.Π.Ε. υπήρχε το όνομα: Λουλουδάκης Κωνσταντίνος ΠΕ86 Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.

Αμέσως η Πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου με τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη γραμματεία του Δ/ντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας ζήτησε εξηγήσεις για τα συνεχή απανωτά ψεύδη που μεταχειρίζεται ο Διευθυντής Π. Ε. Β΄ Αθήνας και το ΥΠΑΙΘ προκειμένου να μην παραδεχτούν την απόλυτη και ολοκληρωτική τους ήττα στο ζήτημα της διενέργειας και επιβολής των πλήρως απονομιμοποιημένων ηλεκτρονικών ψευτοεκλογών των αιρετών των υπηρεσιακών συμβουλίων του περασμένου Νοεμβρίου του 2020.

Η απάντηση που έλαβε η Πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου από τη γραμματεία του Διευθυντή Π. Ε. Β΄ Αθήνας είναι ότι το γνωρίζουν το θέμα και θα διορθωθεί.

Από την πλευρά του Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά την απόλυτη ανικανότητα, το ψεύδος και την κουτοπονηριά που διακρίνει το ΥΠΑΙΘ και τις υπηρεσίες που διευθύνουν. Φυσικά το αναπληρωματικό μέλος του Κ.Υ.Σ.Π.Ε. είναι ο κος Λουλουδάκης Κωνσταντίνος, εκπαιδευτικός ΠΕ 86 αποσπασμένος στη Διεύθυνση Π. Ε. Β΄ Αθήνας, ο οποίος ήταν και ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής που διεξήγε και τις ηλεκτρονικές ψευτοεκλογές των αιρετών στη Β΄ Δ/νση Π. Ε. Αθήνας και φυσικά δεν είναι μέλος του συλλόγου μας ούτε και πρόκειται να γίνει ποτέ εφόσον δεν παραιτηθεί από τη θέση αυτή, στη βάση των αποφάσεων του κλάδου και της Δ. Ο. Ε.

Η πλήρης απομόνωση της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΙΘ  αποκαλύπτεται από την αδυναμία του ΥΠΑΙΘ να βρει μέλη να διορίσει στα δοτά ψευτο – υπηρεσιακά συμβούλια που στήνει, πλέον γίνεται  κάτι περισσότερο από εμφανές ότι σύσσωμος ο κλάδος των  εκπαιδευτικών ενωμένος έχει γυρίσει την πλάτη στο υπουργείο Παιδείας. Αιδώς Αργείοι, όχι άλλα ψέματα, όχι άλλη ανικανότητα…..Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ και σύντομα θα λάβετε τις απαντήσεις που σας αρμόζουν από το εκπαιδευτικό κίνημα και το λαό.

Υπενθυμίζουμε, για άλλη μια φορά, στα μέλη του σωματείου μας ότι εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα την απόφαση του Δ. Σ. της Δ.Ο.Ε. περί μη συμμετοχής στα δοτά υπηρεσιακά συμβούλια των εκπαιδευτικών που στήνει η κα Κεραμέως και η κυβέρνηση της Ν. Δ. ενάντια στη θέληση του κλάδου και στη δημοκρατική νομιμότητα. Όποιος/όποια τολμήσει να αποδεχτεί οποιαδήποτε θέση στα δοτά ψευτουπηρεσιακά συμβούλια της κας Κεραμέως ΘΕΤΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !