ΑΣΕ: Προσπάθεια ακύρωσης των αποφάσεων της Γενικής Συνέλευσης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/10/2019 - 09:16 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Στην τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, πάρθηκαν αποφάσεις που αφορούσαν και ψηφίσματα, καλέσματα που έβαλε η παράταξη της ΑΣΕ. Συγκεκριμένα:

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών του Συλλόγου ΠΕ Ρόδου

Απεργία- Αποχή από όλες τις διαδικασίες αξιολόγησης.
Συμμετοχή στο κάλεσμα στην πανελλαδική συνδιάσκεψη ΣΕΠΕ ΕΛΜΕ Πρωτοβουλίας Αναπληρωτών.
Στήριξη στην διαφύλαξη του χαρακτήρα και την ενίσχυση της δράσης του ΚΕΘΕΑ.

Έχουν περάσει ήδη αρκετές ημέρες από την διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και ακόμη δεν έχουν κοινοποιηθεί οι αποφάσεις της, με ευθύνη της πλειοψηφίας (ΔΑΚΕ, ΔΗΣΥ), στη ΔΟΕ, στα ΜΜΕ, σε όλα τα σχολεία, με τη δικαιολογία ότι δεν υπήρχε απαρτία, άρα οι αποφάσεις είναι άκυρες. Να τονίσουμε λοιπόν ότι το Εργατικό Κέντρο αποδείχτηκε πολύ μικρό για να χωρέσει όλους τους συναδέλφους, γι αυτό και από καμιά παράταξη δεν τέθηκε θέμα απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης, σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής της!

Γίνεται ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να μπλοκάρουν κάθε πρωτοβουλία για την διεκδίκηση και την αγωνιστική πορεία του κλάδου. Αφού έχουν απαξιώσει τη λειτουργία του Δ.Σ. συνεδριάζοντας μόλις δυο φορές στους τελευταίους τέσσερις μήνες, τώρα γράφουν «στα παλιά τους τα παπούτσια» τις αποφάσεις των συναδέλφων. Άλλωστε έτσι λειτουργούν αυτές οι δυνάμεις βαθιά αντιδημοκρατικά και η στάση τους υπονομεύει το ίδιο το σωματείο!!!

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Απαιτούμε να υλοποιήσουν ΆΜΕΣΑ τις αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης, όπως είναι υποχρεωμένοι από το καταστατικό του Συλλόγου.

Συνεχίζουμε πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά, μέσα από τη συμμετοχή μας στις συλλογικές διαδικασίες. Δυναμώνουμε τα σωματεία μας και παίρνουμε την υπόθεση στα χέρια μας! • Βάσεις 2020 - Εκτιμήσεις: Σε ποιές σχολές αναμένεται πτώση

  Το ipaidia.gr στο google news

  Τελευταίες Ειδήσεις

  Ειδήσεις και εκτιμήσεις για τις βάσεις 2020  • ideascentral

   europalso