ΑΠΘ: Νέος αποκλεισμός των εισόδων από φοιτητές

ΑΠΘ: Νέος αποκλεισμός των εισόδων από φοιτητές

Μέλη φοιτητικών συλλόγων έχουν αποκλείσει από το πρωί της Τετάρτης τις εισόδους του Οι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, αντιδρώντας στην παρουσία πανεπιστημιακής αστυνομίας.

Ζητούν την επαναλειτουργία των σχολών με τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. Παράλληλα αύριο θα πραγματοποιηθεί φοιτητικό συλλαλητήριο στο Άγαλμα Βενιζέλου στη 13.00 το μεσημέρι.

Οι φοιτητικοί σύλλογοι στο πλαίσιο της κλιμάκωσης της δράσης τους απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης στις σπουδές και στις ζωές τους προχωρούν εκ νέου σε διήμερο αποκλεισμό του ΑΠΘ. Μετά την πρώτη τους μεγάλη νίκη, την αναβολή των κυβερνητικών σχεδίων για την τοποθέτηση αστυνομικών δυνάμεων το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απρίλη ο αγώνας συνεχίζεται και δυναμώνει.

Οι φοιτητές κλιμακώνουν τον αγώνα τους για να ανοίξουν οι σχολές, τα εργαστήρια, οι κλινικές τους. Για να μην εφαρμοσθεί καμία πτυχή του απαράδεκτου νόμου Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη. Οι φοιτητικοί σύλλογοι προχωρούν σε συνέχεια του αποκλεισμού του ΑΠΘ και αύριο Πέμπτη 22/4 και μεγάλο φοιτητικό συλλαλητήριο την ίδια μέρα στις 13.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου. Κανένας εφησυχασμός! Τα αιτήματα των φοιτητών είναι δίκαια και θα τα υπερασπιστούν μέχρι τέλους.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !