: Απάντηση σχετικά με το θέμα που , στο οποίο ζήτησε η Διεύθυνση να φέρουν οι μαθητές μαζί τους μια μικρή κουβέρτα. Δείτε στο την απάντηση του.

: Τι είπε για την Γ΄Λυκείου

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο κυβερνητικό εκπρόσωπος δέχθηκε θέμα αναφορικά με την ενημέρωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας προς τους γονείς, ότι τα παιδιά θ, επειδή οι χώροι των αιθουσών θα αερίζονται, υπέβαλλε δημοσιογράφος στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κο Χρήστο Ταραντίλη κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Θα ήθελα ένα σχόλιό σας για τα μπουφάν και τις κουβέρτες με τα οποία θα επιδιωχθεί να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους τα παιδιά. Αν αγριέψει ο καιρός θα συνεχισθεί αυτή η διαδικασία ή έχετε και άλλες λύσεις» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε.

«Νομίζω πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο επεισόδιο το οποίο θα διερευνηθεί από το και θα προχωρήσουμε» απάντησε.

Για το αν τα πρωτοβάθμιας ενδέχεται να κλείσουν ξανά ή για το αν θα ανοίξει η Γ Λυκείου από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε ως εξής:

«Για οτιδήποτε αφορά συνέχιση λειτουργίας , καταστημάτων ή οτιδήποτε σχετικά με την πανδημία ακούμε την εισήγηση των ειδικών, αναλύουν αυτοί τα δεδομένα, αποφασίζουμε εμείς».