Άνοιγμα σχολείων: Απάντηση σχετικά με το θέμα που προέκυψε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλάστρας, στο οποίο ζήτησε η Διεύθυνση να φέρουν οι μαθητές μαζί τους μια μικρή κουβέρτα. Δείτε στο ipaidia.gr την απάντηση του.

Άνοιγμα σχολείων: Τι είπε για την Γ΄Λυκείου

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο κυβερνητικό εκπρόσωπος δέχθηκε θέμα αναφορικά με την ενημέρωση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χαλάστρας προς τους γονείς, ότι τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους και μια μικρή κουβερτούλα, επειδή οι χώροι των αιθουσών θα αερίζονται, υπέβαλλε δημοσιογράφος στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κο Χρήστο Ταραντίλη κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Θα ήθελα ένα σχόλιό σας για τα μπουφάν και τις κουβέρτες με τα οποία θα επιδιωχθεί να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους τα παιδιά. Αν αγριέψει ο καιρός θα συνεχισθεί αυτή η διαδικασία ή έχετε και άλλες λύσεις» ήταν η ερώτηση που δέχθηκε.

Φίλης για άνοιγμα σχολείων: «Γιατί σήμερα δεν είναι μέρα χαράς…»

ΔΟΕ για άνοιγμα σχολείων: Τα σχολεία θα ξανακλείσουν

Άνοιγμα σχολείων – Κεραμέως: Προτεραιότητα η απρόσκοπτη δια ζώσης διδασκαλία

Πανελλήνιες 2021: Η μείωση της ύλης και οι αλλαγές στο εξεταστικό σύστημα

«Νομίζω πως πρόκειται για ένα μεμονωμένο επεισόδιο το οποίο θα διερευνηθεί από το Υπουργείο και θα προχωρήσουμε» απάντησε.

Για το αν τα σχολεία πρωτοβάθμιας ενδέχεται να κλείσουν ξανά ή για το αν θα ανοίξει η Γ Λυκείου από τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος απάντησε ως εξής:

«Για οτιδήποτε αφορά συνέχιση λειτουργίας σχολείων, καταστημάτων ή οτιδήποτε σχετικά με την πανδημία ακούμε την εισήγηση των ειδικών, αναλύουν αυτοί τα δεδομένα, αποφασίζουμε εμείς».