Ανήλικος συνελήφθη για κατοχή αλλά και για διακίνηση σε του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του rethemnosnews, δυο μαθητές κατήγγειλαν σε καθηγητή του σχολείου τους ότι συμμαθητής τους, τους προμήθευσε με μικροποσότητα κάνναβης.

Άμεσα ενημερώθηκε η διεύθυνση του σχολείου που με τη σειρά της ενημέρωσε την αστυνομία.

Στη συνέχεια άντρες από την Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, αφού πήγαν στο γυμνάσιο και πήραν τον μαθητή με διακριτικότητα, συνέλαβαν και τον πατέρα του με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Ο 13χρονος μαθητής στον οποίο βρέθηκαν 13 γραμμάρια κάνναβης, διώκεται για διακίνηση σε βαθμό κακουργήματος, λόγω της διακίνησης εντός σχολικής μονάδας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις καταθέσεις δεν προέκυψε πως ο ανήλικος μαθητής πουλούσε την κάνναβη. Ο 13χρονος και ο πατέρας του θα οδηγηθούν τις επόμενες μέρες στη δικαιοσύνη, ενώ με εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 13χρονος μαθητής έχει παρουσιάσει γενικότερη παραβατική συμπεριφορά και για το λόγο αυτό έχει μετακινηθεί από δύο σχολεία του νομού, πριν τελικά καταλήξει σε αυτό που φοιτά.