, αυτή την φορά στο Περιστέρι, όταν 14 ανήλικοι ξυλοκόπησαν 17χρονο.

Αναλυτικότερα, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας και οι μαρτυρίες των συμμαθητών του νεαρού σοκάρουν, περιγράφοντας τα όσα συμβαίνουν μέσα στα σχολεία με την παραβατικότητα των ανηλίκων.

«Είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα και τράβαγαν βίντεο»

Μια κοπέλα μιλώντας στον ΣΚΑΙ ανέφερε ότι «Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα και τον πλάκωσαν, του έσπασαν την μύτη».

Ενώ μια άλλη μαθήτρια μάρτυρας του άγριου ξυλοδαρμού δήλωσε ότι «είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα και τράβαγαν βίντεο».

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος διέφυγε από το σημείο μαζί με τον κολλητό του, ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας με βαριά τραύματα για εξετάσεις και την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ακόμα μία συμμαθήτρια του 17χρονου περιέγραψε την στιγμή του ξυλοδαρμού και τον λόγο που ξεκίνησαν όλα, «Ο συμμαθητής μου στο ΕΠΑΛ κατέβαινε από το κτίριο και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο και τον χτύπησαν λόγω μιας κοπέλας. Τον χτύπησαν στην μύτη και το μάγουλο του είχε πρηστεί με γρατζουνιές. Ο κολλητός του που πήγε να τον τραβήξει από τον χαμό, έφαγε και αυτός δύο χαστούκια».

Οι Αρχές έχουν συλλάβει τέσσερις ανήλικους μετά από υπόδειξη από αυτόπτες μάρτυρες καθώς και τους γονείς για παραμέληση εποπτείας, ενώ αναζητά ακόμα τα άλλα 10 άτομα που φέρονται να συμμετείχαν.

Δεύτερο περιστατικό στο ίδιο σχολείο

Χθες ακόμα ένα περιστατικό βίας συνέβη στο ίδιο σχολείο, όπου μια ομάδα είκοσι ατόμων άρχισε να διαπληκτίζεται έξω από το σχολείο μετά το τέλος του μαθήματος.

Η αστυνομία εξετάζει αν έχει σχέση με το περιστατικό της Δευτέρας και αν πρόκεται για πιθανόν αντίποινα.

Στο περιστατικό αυτό τραυματίστηκαν δύο 17χρονοι ενώ συνελήφθη και ένας 16χρονος για απλές σωματικές βλάβες.