Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών έγινε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Σαρόκο στην Κέρκυρα, με έναν από αυτούς να επιτίθεται στους άλλους σε κατάσταση αμόκ και να τους τραυματίζει με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης δεν δίστασε να τραυματίσει και έναν περαστικό που προσπάθησε να τον εμποδίσει.

Μέχρι αυτήν την ώρα είναι άγνωστη η αιτία της συμπλοκής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι μαθητής Λυκείου, ο οποίος ήρθε αρχικά στα χέρια με έναν μαθητή Γυμνασίου και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά.

Ένας άλλος μαθητής που επιχείρησε να παρέμβει και να σταματήσει τον δράστη δέχθηκε μαχαιριά στο πόδι όμως σώθηκε χάρη σε έναν περαστικό, ο οποίος έδεσε το τραύμα με την ζώνη του παντελονιού του σταματώντας την αιμορραγία ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο.

Ο δράστης ήταν εκτός εαυτού και απειλούσε να μαχαιρώσει όποιον πλησίαζε κοντά του, όπως και έκανε με έναν 50χρονο που προσπάθησε να τον σταματήσει και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ ο δράστης φέρεται να εξαφανίστηκε όμως μετά από λίγη ώρα και τις αναζητήσεις των αρχών συνελήφθη.