Η ΕΣΕΕ με Επιστολή που απέστειλε στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. ζητά παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα «e-λιανικό».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας «επισημαίνει πως το εν λόγω Πρόγραμμα που επιδοτεί την ανάπτυξη, αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τις εμπορικές επιχειρήσεις καθώς ενισχύει σημαντικές και απαραίτητες υποδομές για την μετάβαση τους στην ψηφιακή εποχή».

Το δελτίο Τύπου συνεχίζει: «ένεκα όμως των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργεί στην καθημερινότητα του εμπορικού κόσμου η επί μακρόν αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων λόγω του lockdown, η ΕΣΕΕ κρίνει ότι απαιτείται επαρκής χρονική επέκταση ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις λιανικής που το επιθυμούν να λάβουν την σχετική επιδότηση.

Για τους λόγους αυτούς η ΕΣΕΕ μεταφέρει στον Υπουργό Ανάπτυξης το αίτημα των μελών της για παροχή μεγαλύτερου χρονικού περιθωρίου για την υποβολή των αιτήσεων, προκειμένου αφενός να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις και αφετέρου το Πρόγραμμα να αναπτύξει πλήρως τη δυναμική του».

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ