Το laptop παρέδωσε η μητέρα του Μάκη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εκεί μάλιστα αναζητούν οι αρχές το μυστικό της .

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του που επικαλείται το Πρώτο Θέμα, ο συνδυασμός των ευρημάτων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ και των καταθέσεων θα φωτίσουν την υπόθεση την ίδια ώρα που στην Ασφάλεια μεταβαίνουν για κατάθεση δυο συμμαθήτριες του Μάκη και το πλήρωμα της Άμεσης Δρόσης που μετέβη στο σημείο.

Αύριο, καταθέτουν μια καθηγήτρια με την οποία ο 14χρονος είχε στενή σχέση και φέρεται να γνωρίζει πράγματα για το παιδί, η μητέρα του και ο προπονητής του. Στόχος των αξιωματικών είναι να αποκομίσουν μια πλήρη εικόνα για το παιδί, το bullying που δεχόταν από συγκεκριμένη ομάδα συμμαθητών του, αν δεχόταν απειλές μέσω των ηλεκτρονικών εφαρμογών αλλά και αν ελάμβανε μέρος σε κάποιο επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι. Εκείνο που τους προβληματίζει, είναι το σκηνικό της αυτοκτονίας.

Και αυτό γιατί, ο Μάκης ήταν ένα ψηλό παιδί, 1.80, ενώ το σημείο από το οποίο κρέμασε τη ζώνη του από το κρεβάτι ήταν μόλις 1.60. Μήπως τελικά ένα επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι κατέληξε σε δυστύχημα;