«Το είναι πρωτοπόρο στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την πράσινη ανάπτυξη. Μια κοιτίδα νέων επιστημόνων για όλη την Ελλάδα, στα δυτικά!» είπε χαρακτηριστικά.

Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής πραγματοποίησε σήμερα ο Αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και Βουλευτής του Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, όπου είχε συνάντηση με τον Πρύτανη του Ιδρύματος Παναγιώτη Καλδή.

Κατά τη συνάντηση, ο Αναπληρωτής υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ταχεία ανάπτυξη του Ιδρύματος και τον πολύτιμο ρόλο του στην αναβάθμιση της Δυτικής Αττικής.

Παράλληλα, εξήρε την προσπάθειά του να καταστεί το πρώτο πράσινο πανεπιστήμιο στη χώρα και τόνισε ότι θέτει τις δυνάμεις του στη διάθεση του Ιδρύματος, προσφέροντας την αμέριστη στήριξή του στις δράσεις του και την εξωστρεφή του παρουσία.

«Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής είναι πρωτοπόρο στην καινοτομία, την εξωστρέφεια και την πράσινη ανάπτυξη. Μια κοιτίδα νέων επιστημόνων για όλη την Ελλάδα, στα δυτικά!» επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Καλδής από την πλευρά του ενημέρωσε τον Αναπληρωτή υπουργό για την πορεία του Πανεπιστημίου, τη σύνδεσή του με την κοινωνία και τις εξωστρεφείς του πρωτοβουλίες, ενώ τον ευχαρίστησε για την αρωγή του σε όλη την πορεία και τις δράσεις του Ιδρύματος.

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ