Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Θεατρικές παραστάσεις ειδικά για τους μαθητές της Β/θμιας Εκπ/σης

Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Θεατρικές παραστάσεις ειδικά για τους μαθητές της Β/θμιας Εκπ/σης
Το Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας ΔΙΟΝΥΣΟΣ προγραμματίζει τις θεατρικές του παραστάσεις της ανοιξιάτικης περιόδου, ετοιμάζοντας μία παράσταση βασισμένη σε κλασικά διηγήματα του σπουδαίου Ρώσου δραματουργού Άντον Πάυλοβιτς Τσέχοφ, με γενικό τίτλο “Σε δύσκολη θέση”.

Οι ήρωες και οι ηρωίδες του Τσέχοφ βρίσκονται σε… δύσκολη θέση, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, σε κωμικές και εύθυμες ιστορίες που διασκεύασε για το θέατρο ο Νιλ Σάιμον και μετέφερε στα ελληνικά η Ελένη Ράντου. Πρόκειται για μία σπονδυλωτή παράσταση με γρήγορους ρυθμούς, σε μία σύγχρονη θεατρική προσέγγιση, χωρίς παρέμβαση όμως στο ύφος και το ήθος του Τσέχοφ, ο οποίος μέσα από τις ιστορίες του εμβαθύνει στα ανθρώπινα πάθη σατιρίζοντας προσωπικές και κοινωνικές καταστάσεις, πάντα μέσα από τη δική του, διαχρονική ματιά.

Πρόκειται για ένα ακόμα θεατρικό έργο ανεβασμένο με σεβασμό, μεράκι και την ποιότητα που διακρίνει τις παραστάσεις του ΔΙΟΝΥΣΟΥ.

Οι θεατρικές παραστάσεις ειδικά για τους μαθητές της Β/θμιας Εκπ/σης της περιοχής μας θα πραγματοποιηθούν το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου 2017. Παρακαλούμε να εντάξετε στον προγραμματισμό δράσεων του σχολείου σας τη συγκεκριμένη παράσταση, σε ημέρα και ώρα που θα προκύψει κατόπιν συνεννόησης μαζί μας και σας ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Για το ΔΙΟΝΥΣΟ
Άκης Τσονίδης
Καλ/κός Δ/ντής

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !

#News Tag: