Σχολεία: «Καλό θα είναι να κλείσουν» – Τι υποστηρίζει ο κ. Τζανάκης

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔08/02/2021 - 09:07 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 09/02/2021 - 09:38

:  Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης επανέλαβε την εκτίμησή του ότι τα θα έχουν φτάσει τα 1.800 μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου.

: Όλα τα ΝΕΑ στο ipaidia.gr

Ειδικά για την ηλικιακή ομάδα 0-14 υποστήριξε πως οι αναλύσεις δείχνουν μια σαφή σχέση με το κλείσιμο και το .Με το επιχείρημα, δε, ότι το κλείσιμο των μπορεί να αντικατασταθεί από την τηλεκπαίδευση και πως ένα τέτοιο μέτρο δε θα έχει σοβαρή επίπτωση στην οικονομία της χώρας, ο κ. Τζανάκης εξέφρασε την άποψη, μιλώντας στο MEGA, πως τα σχολεία είναι καλό να .

Διευθυντές: Να μη γίνει αξιολόγηση των σχολείων τη φετινή σχολική χρονιά

Σχολεία: Πώς θα λειτουργήσουν από Δευτέρα

Αρβελέρ: Η αξία τού να διδάσκονται τα παιδιά στο σχολείο την εξέλιξη της ελληνικής γλώσσας

Το σχολείο και η παιδεία είναι η απάντηση

Πώς μπορούν οι μαθήτριες και οι μαθητές να είναι πρωταγωνιστές στο ελληνικό σχολείο;

Συμφωνώντας ο καθηγητής του ΑΠΘ, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, είπε πως τα δημοτικά σχολεία λειτουργούν σαν πολλαπλασιαστής της διασποράς των κρουσμάτων και πως με την πορεία έως τώρα, ενδέχεται να κλείσουν προς το τέλος Φεβρουαρίου.

«Μπορούμε να πέτυχουμε χαμηλά επίπεδα διασποράς σε συντομότερο lockdown, τύπου Απριλίου, αν το εφαρμόσουμε αυστηρά», δήλωσε.

«Θα πρέπει να ανεχτούμε μια ελέγξιμη κατάσταση στην επιδημία ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει το σύστημα υγείας», είπε ο κ. Τζανάκης και κατέληξε πως «δεν μπορούμε να μηδενίσουμε την πανδημία, πρέπει να την ελέγξουμε». • Ακολουθείστε το iPaidia στο Google News

  Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

  Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !  • express

   europalso

  Enter your email address: