"Στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς σοκ και δέος προκαλεί η ψήφιση του νέου συστήματος/εκτρώματος"

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔26/05/2019 - 01:33 | Author: Newsroom Ipaidia

Εκτός από τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη το 2014 , οι οποίες σε συνδυασμό με τις πρόσφατες νέες εξαγγελίες του, προκαλούν απέχθεια στους εκπαιδευτικούς, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι στους αδιόριστους εκπαιδευτικούς, εκτός από τις συγκεκριμένες εξαγγελίες, σοκ και δέος προκάλεσε και προκαλεί η ψήφιση του νέου συστήματος/εκτρώματος,από την "πρώτη φορά αριστερά".

Γράφει η ΡΕΑ ΤΣΑΚΟΥΛΙΑ ,αδιόριστη εκπαιδευτικός ΠΕ02, επιτυχούσα 2006 και με τέσσερα χρόνια(1994-1998) θητεία στην επετηρίδα.

Το κόμμα του κ. Τσίπρα με τους αλλοπρόσαλλους βουλευτές, τους οποίους "μάζεψε" από το βαθύ ΠΑΣΟΚ μέχρι τη Νέα Δημοκρατία και κάθε κόμμα "δεκανίκι" του συστήματος με επικεφαλής τον ανεκδιήγητο υπουργό Παιδείας Γαβρόγλου, μοιράζει ανύπαρκτους προεκλογικούς διορισμούς σε απελπισμένους εκπαιδευτικούς.
"Έσπειρε" ελπίδες εκτελώντας κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών του: του "αριστερού" – νεοφιλελεύθερου Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με τη σειρά του εκτελεί κατά γράμμα τις εντολές του ΟΟΣΑ και της ΕΕ.
Στόχος του το γνωστό "ανακάτεμα" των πινάκων αναπληρωτών! (για μία ακόμη φορά). Ας θυμηθούμε τις εξαγγελίες του κ. Φίλη για συμμόρφωση με την απόφαση 527/2015 του ΣτΕ που αφορά και ισχύει (υποτίθεται) ,την πρόταξη των επιτυχόντων εκπαιδευτικών στους διαγωνισμούς και τις υποσχέσεις του Κουράκη για το ίδιο θέμα.
Απλώς ο ΣΥΡΙΖΑ φροντίζει να διατηρεί την εκλογική " πελατεία" του, όπως πράττουν τα γνωστά κόμματα (τα οποία κατηγορεί ως "αμόλυντος" αριστερός , μοιράζοντας φρούδες ελπίδες μετά την αυθαίρετη κατάργηση της επετηρίδας, η οποία δε βόλευε για συλλογή ψήφων.
Δεν έμειναν πολλά "εγκλήματα" ακόμη κατά τους εκπαιδευτικού συστήματος εν γένει ,για τον επίσης αδίστακτο κ. Μητσοτάκη.
Σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα, μαθητές παλαιοί και νέοι εκπαιδευτικοί (οι νέοι διατηρούν ακόμη ελπίδες λόγω ηλικίας και έλλειψης πείρας), ας ευχαριστήσουμε το νεοφιλελεύθερο-"αριστερό" ΣΥΡΙΖΑ , τιμώντας τον με την ψήφο μας!!!

Loading...
  • Δια Βίου Επιλογή

    Β2 Γαλλικά σε 2 μήνες από το μηδέν!

    europalso

    europalso