Προσλήψεις αναπληρωτών: Τι ώρα θα ανακοινωθούν τα ονόματα

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔18/09/2020 - 17:15 | Author: Ρούσσου Ασημίνα
Τελευταία τροποποίηση στις 18/09/2020 - 17:59

: Σύμφωνα με ενημέρωση από τον ΠΑΣΑΔ, το σύστημα αναμένεται να τρέξει σε λίγο με πιθανότερη ανακοίνωση ονομάτων των γύρω στις 19:00.

Σήμερα, και εκτός απροόπτου αναμένεται η πρόσληψη πάνω από 4.500 στην Π.Ε., συγκεκριμένα 590 στην Προσχολική Αγωγή και
Εκπαίδευση, 2.900 στη Γενική Εκπαίδευση, 260 στην Ειδική Αγωγή και για 980 Τ.Υ., σύμφωνα με ενημέρωση από τον .

Λαμβάνοντας υπόψη τη σημερινή συγκυρία, είναι επιβεβλημένη η κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικό προσωπικό για την απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων μας.

Σύμφωνα με τον Ν. Κορδή, σήμερα αργά το απόγευμα αναμένεται η Β΄ φάση προσλήψεων αναπληρωτών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ο συνολικός αριθμός των προσλήψεων προσεγγίζει τις 2000 και είναι πολύ μικρός συγκριτικά με τα σοβαρά κενά που υπάρχουν σε όλες τις δομές της Δευτεροβάθμιας! Για την ΕΑΕ θα έχουμε κυρίως προσλήψεις ΑΜΩ
Δυστυχώς δεν μας δίνονται κάποιες πληροφορίες σχετικά με την κατανομή των προσλήψεων! Οι χιλιάδες υποψήφιοι αναπληρωτές που με αγωνία περιμένουν κάποια είδηση παραμένουν σε βαθύ σκοτάδι, τη στιγμή που εξακολουθεί να υπάρχει ένας "αόρατος" μηχανισμός "επιλεκτικής" πληροφόρησης! Οι 77.000 εκπαιδευτικοί της Β/θμιας μπορούν εύκολα να βγάλουν τα συμπεράσματά τους!
Σε κάθε περίπτωση τη Δευτέρα τα σχολεία σε όλες τις δομές θα εξακολουθούν να έχουν σοβαρά κενά και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους η εκπαιδευτική κοινότητα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Διαβάστε ακόμη:

Προσλήψεις αναπληρωτών: Β' φάση – Όλη η πληροφόρηση ΕΔΩ

Εκπαιδευτικοί για προσλήψεις αναπληρωτών: Ετοιμάζουν «κουτσουρεμένη» Β΄ φάση προσλήψεων

 

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: