: Εξετάστηκαν οι υποψήφιοι των   την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021  σε Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο- Διεθνείς Κανονισμό Στη Ναυτιλία – Εφαρμογές, Ιστορίας Σύγχρονης Τέχνης.

Δείτε τα

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΑ 2  εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ-ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ-ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ εδώ

Για να δείτε τα θέματα του μαθήματος ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ εδώ

Δείτε τις μόλις αυτές είναι διαθέσιμες

Υπενθυμίζουμε ότι έπεσε η αυλαία για τους μαθητές των ΓΕΛ την Τρίτη 22/6. Δείτε τα και τις απαντήσεις . Όπως έχει κάνει γνωστό,η τελευταία μέρα των   ΄ήταν «κλειδί» – Δείτε γιατί.

Συγκεκριμένα η Φυσική, με συντελεστή βαρύτητας 0,7 για τους υποψηφίους του 2ου επιστημονικού πεδίου, εάν δυσκολέψει τους μαθητές, ανατρέπει τις εκτιμήσεις για καλύτερες βαθμολογίες φέτος στο εν λόγω πεδίο.

Η Ιστορία, από την άλλη κι αυτή με συντελεστή 0,7, θα έχει τη δική της βαρύτητα στον τελικό μέσο όρο επίδοσης, από τον οποίο θα προκύψει και η Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής, σε μία χρονιά που μέχρι στιγμής τα θέματα δεν έχουν δυσκολέψει τους υποψηφίους του 1ου επιστημονικού πεδίου.

Τέλος, το μάθημα της Οικονομίας με συντελεστή 1,3 θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία των επιδόσεων των υποψηφίων του 4ου επιστημονικού πεδίου, με το μάθημα των Μαθηματικών να έχει ήδη δυσκολέψει κάποιους υποψηφίους, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς.

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

 

Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ