Παγώνη για άνοιγμα σχολείων: Τι δείχνουν τα στοιχεία

Παγώνη για άνοιγμα σχολείων: Τι δείχνουν τα στοιχεία

: H πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη σχολίασε πώς ήταν «αναμενόμενο και το είχα πει μετά τα Χριστούγεννα για το Πάσχα». Τι είπε για τα .

Τι είπε για την τρίτη δόση του

«Όταν είσαι στην πρώτη γραμμή έχεις και τα στοιχεία», τόνισε η κ. Παγώνη σημειώνοντας ότι οι νοσοκομειακοί θα έπρεπε να ακούγονται πρώτοι. Σύμφωνα με την ίδια, «είναι όπως ο άρρωστος. Πρέπει να του πεις από την αρχή την πραγματικότητα για να ξέρει πώς θα κινηθεί».

Είναι δυνατόν να μην έχουμε αύξηση 171 % όταν έχουμε αυτές τις συγκεντρώσεις είτε στα πάρτι είτε στα λεωφορεία είτε στο μετρό; Φυσικά το περιμένουμε και που να δείτε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες, εάν συνεχίσουμε κατά αυτόν τον τρόπο, με το συνωστισμό σε πλατείες και τις γειτονιές, ανέφερε για τα .

Γι’ αυτό φωνάζω να ανοίξει η , ανέφερε. Έχουμε νέους που διασωληνώνονται και δεν είχαν υποκείμενα νοσήματα γιατί οι μεγάλοι άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί, εξήγησε.

Κατά την άποψη της, έχουν δίκιο οι νέοι να αντιδρούν. Ας τους δώσουμε κάποια περιθώρια να αναπνέουν. Να καθίσουν σε ένα μπαρ με αποστάσεις και μέτρα, να αισθανθούν ξέγνοιαστα και να σταματήσει αυτό που γίνεται, υπογράμμισε.

Όπως εξήγησε ένας συμπτωματικός στις πλατείες μπορεί να κολλήσει 50 άτομα, διευκρινίζοντας ότι μιλάμε για καθιστούς, σε εξωτερικούς χώρους και με την τήρηση των μέτρων, μάσκες και αποστάσεις.

Για τα σχολεία είπε ότι το άνοιγμα δεν έχει δώσει στοιχεία για αύξηση του ιικού φορτίου. Σχετικά με τα επισήμανε ότι ο σχεδιασμός ξεκίνησε πολύ καλά και έχουμε μπλέξει με τις εταιρείες. Πρέπει όλοι να κάνουν το εμβόλιο χωρίς καν να το σκεφτούν, τόνισε η κ. Παγώνη.

Έχουμε 22% θρομβώσεις από τον ίδιο τον , συγκρίνεται με τα 8 περιστατικά; πρόσθεσε. Και κατέληξε ότι την τρίτη δόση δεν θα την αποφύγουμε γιατί δεν έχουμε αρκετά στοιχεία.

Lockdown: Τι θα γίνει με μετακινήσεις, σχολεία, εστίαση, λιανεμπόριο, εκκλησίες – Έρχονται ανακοινώσεις

Εμβολιασμοί εκπαιδευτικών: Πώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού

Καμπανάκι για κορονοϊό: Τι αύξησε το ιικό φορτίο = «Ακροβατούμε σε τεντωμένο σχοινί»

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !