Εμβολιασμοί εκπαιδευτικών: Πώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού

Εμβολιασμοί εκπαιδευτικών: Πώς μπορείτε να κλείσετε ραντεβού

: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα των ραντεβού τους εκπαιδευτικούς αλλά και για ηλικιακές ομάδες 55-59 και 50-54 .

Πού κλείνουν ραντεβού οι εκπαιδευτικοί

Όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους θα ανοίγει για τα ραντεβού της ηλικιακής ομάδας 55-59 και στις 24 Απριλίου για την ηλικιακή ομάδα 50-54.

Το επόμενο διάστημα και αφού έχουμε ένα αποτύπωμα του αριθμού των ραντεβού που θα έχουν κλειστεί, θα αποφασίσουμε το πότε θα ανοίξει η επόμενη ηλικιακή ομάδα. υπογράμμισε.

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους λέγοντας τόνισε πως ήδη στην Ελλάδα έγιναν 2.530.000 εμβολιασμοί με έστω μία δόση (ποσοστό 16,75%), ενώ 777.000 έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ποσοστό εμβολιαστικής κάλυψης 7,35%.

Οι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους στο emvolio.gov.gr.  Η υπουργός παιδείας, Νίκη Κεραμέως σε ανάρτηση της ανέφερε: «Μετά την ένταξη εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής, εντάσσονται από 21/4 στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο και οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης. Θωρακίζουμε την εκπαιδευτική μας κοινότητα».

Τέλος δεν θα υπάρξει ηλικιακή προτεραιοποίηση μεταξύ των εκπαιδευτικών, οπότε από σήμερα που ανοίγει η πλατφόρμα των εμβολιασμών θα μπορούν όλοι οι εκπαιδευτικοί να κλείσουν ραντεβού για να προγραμματίσουν πότε θα υποβληθούν σε .

Πανελλήνιες 2021: Το ΝΕΟ χρονοδιάγραμμα για αριθμό εισακτέων και ελάχιστη βάση εισαγωγής

Πανελλήνιες 2021: Οι «καραμπόλες» του φετινού συστήματος

Πανελλήνιες 2021: Πότε ανακοινώνεται ο αριθμός των εισακτέων

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !