με μεγάλη , δάσκαλοι και νηπιαγωγοί απόφοιτοι Ακαδημιών, «απολύονται» γιατί δεν παρακολούθησαν πρόγραμμα εξομοίωσης των πτυχίων τους.

ΠΑΣΑΔ

Συνάδελφοι, κατά την επίσκεψή μας στο Υπουργείο την προηγούμενη εβδομάδα ζητήσαμε και περιμένουμε τον ακριβή αριθμό δασκάλων και νηπιαγωγών που αποκλείστηκαν με απόφαση του Υπουργείου από τη διαδικασία κατάρτισης των νέων πινάκων.

Σύμφωνα με προφορική, μη ασφαλή, εκτίμηση που μας εκαναν πρέπει να είναι περίπου 100 και με πολυετή προϋπηρεσία . Θεωρούμε απαράδεκτη την απόφαση αυτή που σημαίνει ουσιαστικά απόλυση των συναδέλφων αναπληρωτών οι οποίοι πλέον δεν έχουν καμία δυνατότητα να εργαστούν στην δημόσια εκπαίδευση και να διεκδικήσουν μόνιμο διορισμό.

Θεωρούμε επίσης πως αυτό είναι προμήνυμα και για το τι θ’ ακολουθήσει για τους μόνιμους συναδέλφους καθώς το προσοντολόγιο που είναι στην ουσία αξιολόγηση 24.000 αναπληρωτών φέρνει πλέον και τις πρώτες απολύσεις!

Οι συναδέλφισσες και οι συνάδελφοι νηπιαγωγοί και δάσκαλοι τους οποίους αφορά η δημοσίευση παρακαλούνται να στείλουν inbox ή mail στο [email protected]