Μαθητές του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔12/03/2019 - 20:39 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Τους μαθητές της ΣΤ' τάξης του 91ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών, υποδέχτηκε, σήμερα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, καθώς οι μαθητές είχαν εκφράσει την επιθυμία τους «να λάβουν την ευχή του και τις πατρικές συμβουλές του».

Συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς του σχολείου και από ιερείς της ενορίας του Αγίου Αρτεμίου, οι μαθητές εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους προς τον Αρχιεπίσκοπο για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, αλλά και της ΜΚΟ «Αποστολή» και της ενορίας του Αγίου Αρτεμίου, που βοηθούν το σχολείο προσφέροντας υλική στήριξη σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Μίλησαν, επίσης, για την καλή συνεργασία με τον προϊστάμενο και τους εφημέριους του Ι. Ν. Αγίου Αρτεμίου και αναφέρθηκαν σε συγκεκριμένα προγράμματα που ενισχύουν αρκετές οικογένειες του σχολείου.

Συγκινημένος ο Αρχιεπίσκοπος εξέφρασε τη χαρά του για την επίσκεψη των παιδιών και τα συμβούλευσε να αγαπούν τον εαυτό τους, να διαβάζουν, να αγαπούν και να σέβονται τους γονείς και τους δασκάλους τους, ώστε να γίνουν καλοί άνθρωποι, καλοί επιστήμονες και καλοί οικογενειάρχες, και τα κάλεσε να συμμετέχουν στη λειτουργική ζωή της Εκκλησίας

Οι μαθητές προσέφεραν στον Αρχιεπίσκοπο τρεις ζωγραφιές, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος μοίρασε σε παιδιά και δασκάλους ένα σταυρουδάκι ως ευλογία.

Loading...


  • europalso

    ideascentral