Καταγγελία Συλλόγου Γονέων Αγ. Αναργύρων: Ο ΟΑΣΑ θέλει να καταργήσει την γραμμή Γ10

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔09/10/2019 - 20:32 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Με έκπληξη μας διαβάσαμε, ότι ο ΟΑΣΑ προτίθεται να καταργήσει, την γραμμή Γ10 , όπως την γνωρίζουμε και να αλλάξει το Τέρμα από το κέντρο που είναι σήμερα, στα Κ.Πατήσια, αναγκάζοντας , όποιον επιθυμεί να κατέβει στο κέντρο της Αθήνας να χρειάζεται να παίρνει και ηλεκτρικό. Μάλιστα δε το κομμάτι αυτό από τα Κ. Πατήσια μέχρι την Ομόνοια έχει την μεγαλύτερη διακίνηση επιβατών και την μεγαλύτερη επικινδυνότητα για κλοπή προσωπικών αντικειμένων.

της Ένωσης συλλόγων γονέων Αγ. Αναργύρων

Με έγγραφο μας, προ έτους είχαμε προτείνει στον ΟΑΣΑ, να ενισχύσει την γραμμή Γ10 , και να την επεκτείνει προς το Γεροβουνό, κάνοντας το τέρμα στην Πλατεία Καζαντζάκη , βάζοντας επιτέλους στον Συγκοινωνιακό χάρτη και το πολύπαθο Γεροβουνο. Αντί να αλλάξει ο ΟΑΣΑ το δρομολόγιο προς το δίκαιο των κατοίκων της περιοχής, αλλάζει το δρομολόγιο σύμφωνα με τα κενά που του έχουν προκαλέσει , η έλλειψη προσωπικού και λεωφορείων.

Καταλαβαίνεται ότι και τα δυο λύνονται , αρκεί να υπάρχει η βούληση να λυθούν.

Καλούμε τον ΟΑΣΑ , αντί να μειώσει δρομολόγια, να βγάλει δυο προκηρύξεις , μια για προσωπικό και μια για λεωφορεία, τόσα όσα χρειάζονται για να καλύπτονται οι ανάγκες των κατοίκων της Αττικής που εξυπηρετεί.

Να μην πειράξει την γραμμή Γ10 , αλλά απεναντίας να την ενισχύσει.

Loading...
  • thessalias

    ideascentral

    europalso