Δωρεάν παιδαγωγικές δραστηριότητες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας

Δωρεάν παιδαγωγικές δραστηριότητες σε βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας

Από 4 Μαΐου έως 30 Ιουνίου οι δωρεάν παιδαγωγικές δραστηριότητες στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της Αθήνας.

Από τη Δευτέρα, 4 Μαΐου ξεκινάει η υλοποίηση δωρεάν παιδαγωγικών δραστηριοτήτων, για μικρά παιδιά και τις οικογένειές τους, από το δήμο Αθηναίων. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει  έως τις 30 Ιουνίου και στόχος του είναι η καταπολέμηση της ξενοφοβίας, η προώθηση του σεβασμού στη διαφορετικότητα και η αρμονική συνύπαρξη.

Οι δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, παιχνίδια από όλες τις χώρες, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, μουσικοκινητική, χειροτεχνία με ανακυκλούμενα υλικά και θα γίνονται τις απογευματινές ώρες σε προκαθορισμένους βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν και να κατατεθούν από την Παρασκευή 24 Απριλίου έως την Τετάρτη 29 Απριλίου, στην έδρα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (Ρόδου 181, Σεπόλια), στο Τμήμα Επιλογής Αιτήσεων και Παρακολούθησης Εγγραφών, στον 4ο όροφο, από τις 7:30 έως τις 14:30. Επίσης, θα γίνονται δεκτές καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο: 210-5150761.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών www.dbda.gr καθώς και στην ιστοσελίδα του δήμου Αθηναίων www.cityofathens.gr , θα είναι διαθέσιμο το έντυπο της αίτησης, καθώς και ο κατάλογος των Παιδικών Σταθμών, όπου θα πραγματοποιηθούν τα προγράμματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δράσεις υλοποιούνται παράλληλα σε Αθήνα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Νεάπολη – Συκεές, Νίκαια – Αγ. Ι. Ρέντης.

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !