Δομές εκπαίδευσης καταστημάτων κράτησης: Συγκρότηση Επιτροπής για θέματα λειτουργίας 

Δομές εκπαίδευσης καταστημάτων κράτησης: Συγκρότηση Επιτροπής για θέματα λειτουργίας 

Σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής για τη διερεύνηση βασικών θεμάτων που αφορούν στις προϋποθέσεις και στην ανάγκη λειτουργίας τους.

Ο Γ.Γ. Επαγγελματικής Εκπ/σης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας κος Γ. Βούτσινς προέβη με την υπ. αριθμ. Κ1/32995/23-3-2021 Απόφαση στη  σύσταση και συγκρότηση Επιτροπής για τη διερεύνηση βασικών θεμάτων που αφορούν στις προϋποθέσεις και στην ανάγκη λειτουργίας δομών εκπαίδευσης στα καταστήματα κράτησης και την υποβολή εισήγησης προς τα συναρμόδια υπουργεία.

Αναλυτικά Α. Συνιστούμε άμισθη πενταμελή επιτροπή στο και Θρησκευμάτων, αποτελούμενη από τρεις (3) εκπροσώπους του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και δύο (2) εκπροσώπους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη με τους αναπληρωτές τους, για τον συντονισμό και την επιτάχυνση των διαδικασιών ίδρυσης και λειτουργίας δομών εκπαίδευσης στα Καταστήματα Κράτησης.

Β. Συγκροτούμε την ανωτέρω Επιτροπή και ορίζουμε τα μέλη αυτής ως ακολούθως: 1. Πιέρα Λευθεριώτου του Αιμιλίου, Προϊσταμένη του Τμήματος Γ΄ Εκπαιδευτικής Υποστήριξης ειδικών πληθυσμιακών ομάδων της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Διά Βίου Μάθησης και Νεολαίας, με αναπληρώτριά της τη Σεβαστή Καλοκαιρινού του Σωτηρίου,  εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ05, που υπηρετεί με απόσπαση στο ως άνω Τμήμα.

Δείτε την απόφαση εδώ 

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !