Ανοίγουν τα σχολεία: Τι θα γίνει με τις απουσίες των μαθητών

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔29/04/2020 - 19:51 | Author: Newsroom Ipaidia

Σχολεία: Η υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως και ο λοιμωξιολόγος και επικεφαλής του υπ. Υγείας για τον Covid-19 κ. Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης (29/04) τον τρόπο με τον οποίο θα ανοίξουν και πάλι τα σχολεία.

Νίκη Κεραμέως για Δημοτικά: Θα ανοίξουν μόνο αν είμαστε βέβαιοι ότι η πορεία της επιδημίας είναι καθοδική

Τη δυνατότητα μη προσμετρώμενης απουσίας για μαθητές που έχουν ειδικό λόγο (βάσει δήλωσης γονέα/κηδεμόνα περί ύπαρξης ατόμου ευπαθούς ομάδας στο σπίτι όπως έχει οριστεί από την Επιτροπή, ή περίπτωση ατόμου που νοσεί), ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης η υπουργός Παιδείας κυρία Νίκη Κεραμέως.

Όσον αφορά στις πανελλήνιες 2020 στα Γενικά Λύκεια, οι οποίες θα διεξαχθούν στις 15 Ιουνίου και στις 16 Ιουνίου για τα Επαγγελματικά Λύκεια, θα εκδοθεί αναλυτικό πρόγραμμα προσεχώς και οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή των εξετάσεων θα δοθούν από την Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας.

Τα φροντιστήρια θα ακολουθήσουν τη σταδιακή επαναλειτουργία της αντίστοιχης εκπαιδευτικής βαθμίδας, δηλαδή τα τμήματα της Γ’ Λυκείου ξεκινούν στις 11 Μαΐου, ενώ τα τμήματα της Α’, Β’ Λυκείου και Γυμνασίου καθώς και τα μαθήματα ξένων γλωσσών επανεκκινούν στις 18 Μαΐου.

Κλειστά παραμένουν τα Πανεπιστήμια – Όλα όσα ανακοίνωσε η Νίκη Κεραμέως

Νίκη Κεραμέως: Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία – Αναλυτικά όλα τα μέτρα

Νίκη Κεραμέως: Στις 15 Ιουνίου η έναρξη των Πανελληνίων 2020  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: