Σοκαριστική είναι η που δέχθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ένας 16χρονος μαθητής, έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα δυο παιδιά, είχαν κατά τη διάρκεια της ημέρας ανταλλάξει μηνύματα κι ένα απ’ αυτά που έστειλε ο 16χρονος θεωρήθηκε προσβλητικό και ειρωνικό από τον άλλον ανήλικο που αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

Έτσι συγκέντρωσε πέντε άτομα από την παρέα του και έστησαν ενέδρα στο 16χρονο κι έναν φίλο του, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ έξω από γνωστό μεζεδοπωλείο στα Μελίσσια μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων περαστικών.

Μόλις είδε τον 16χρονο η ομάδα των έξι ανηλίκων, του επιτέθηκε και άρχισε να τον χτυπάει με απίστευτη αγριότητα, προκαλώντας του συντριπτικό κάταγμα στη μύτη, θλαστικά τραύματα και μώλωπες σε άλλα σημεία του κεφαλιού και στο σώμα. Χρειάστηκε, μάλιστα, ο 16χρονος μαθητής όχι απλά να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, αλλά να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στη μύτη, ενώ νοσηλεύτηκε και για κάποιες ημέρες.

Σε βάρος των ανηλίκων εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, ενώ δίωξη αναμένεται να ασκηθεί και στους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.