Το θύμα  βρίσκεται στο νοσοκομείο – Δράστες φέρονται δύο ανήλικοι 14 και 17 ετών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα

Πιο συγκεκριμένα, ένα ακόμη περιστατικό με πρωταγωνιστές δυο , ηλικίας 14 και 17 ετών έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των συμβάντων που προκαλούν αποτροπιασμό και προβληματισμό στη κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, οι δυο ανήλικοι, στην Κομοτηνή, επιτέθηκαν σε άλλους δυο νεότερους τους για «προσωπικούς λόγους» όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν.

Οι ανήλικοι δεν αρκέστηκαν στα χτυπήματα που έδωσαν με γροθιές και κλωτσιές, αλλά ένας εκ των δυο, έβγαλε σουγιά και τον κάρφωσε στη κοιλιά του 14χρονου θύματος, ο οποίος είναι ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανθρακικού και νυν προπονητή της Αλεξανδρούπολης, Ζόραν Στοΐνοβιτς.

 

Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς μιλώντας στο Πρώτο Θέμα ανέφερε ότι ο γιος του και ο φίλος του προσπάθησαν να προστατέψουν έναν συνομήλικο τους, που έπεσε θύμα μπούλινγκ από δυο νεαρά άτομα. Κάθε μέρα τον απειλούσαν ότι θα τον δείρουν, αναγκάζοντας τον να τους δίνει χρήματα για να τον αφήσουν ήσυχο, λέει ο προπονητής.

«Πάνω στη σύρραξη» συνεχίζει ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, «οι δυο ανήλικοι έσπασαν τη μύτη του φίλου του γιου μου, ο οποίος προκειμένου να αμυνθεί απάντησε με κάποια χτυπήματα. Όταν οι δράστες έτρεξαν να φύγουν, τότε ο γιος μου κατάλαβε ότι τον είχαν μαχαιρώσει.. Εκ των υστέρων μάθαμε ότι ένας εκ των δυο έχει παρελθόν σε ανάλογα περιστατικά και έχει απασχολήσει την αστυνομία».