Ποινή φυλάκισης τριών ετών επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε 53χρονο, που καταδικάστηκε ότι παρενοχλούσε την 13χρονη φίλη της θετής κόρης του, μέσα στο σπίτι του.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με το GRTimes., κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.

Το δικαστήριο αποφάσισε να εκτίσει τρεις μήνες από την ποινή του, ενώ για το υπόλοιπο θα του δοθεί αναστολή. Η έφεση δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής και ο 53χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ο πατέρας της ανήλικης είπε στο δικαστήριο ότι η κόρη του του είπε «ότι σε βάρος της, με χειρονομίες. Είναι φίλες με την θετή κόρη του. Το βράδυ που πήγαν να κοιμηθούν, τους έλεγε ιστορίες. Το άλλο κορίτσι κοιμήθηκε. Η δίκη μου παρέμεινε ξύπνια. Πήγε και ξάπλωσε πάνω της. Της χάϊδεψε την κοιλιά και το μπούτι. Τη ρωτούσε αν έχει κάνει σεξ. Αν βλέπει τσόντες. Αν έχει φίλη που το έχει κάνει».

Μιλώντας για τον 53χρονο είπε ότι έκαναν παρέα στις καλοκαιρινές διακοπές και ότι τον γνωρίζει δύο χρόνια. «Ήξερα τον βιολογικό πατέρα της θέσης του κόρης, 11 χρόνια. Όταν έφυγε τη φίλησε στο μάγουλο και ζήτησε να τον φιλήσει κι αυτή. Η σύζυγός του ήταν στον πάνω όροφο με το μωρό. Η θετή του κόρη ήταν στο ίδιο κρεβάτι (σ.σ. η κόρη μου) τη σκουντούσε αλλά δεν ξυπνούσε. Την άλλη μέρα η κόρη μου το είπε στη γυναίκα μου. Στη συνέχεια είπε και σε μένα ότι “μου έβαλε χέρι”. Έτρεξα να του ορμήσω. Του είπα θα σε κλείσω φυλακή».