Σοκ προκαλεί η υπόθεση του 14χρονου, που όπως καταγγέλλει, συμμαθητής του έσβησε στο μάγουλό του ένα τσιγάρο ενώ μερικούς μήνες νωρίτερα προσπάθησε να τον πνίξει με τη ζακέτα του.

Μιλώντας στην εκπομπή LIVE NEWS, ο ανήλικος μαθητής και η μητέρα του, φανερά τρομαγμένοι, υποστήριξαν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο 14χρονος δέχεται επίθεση από τα συγκεκριμένα άτομα.

«Στο σχολείο του έλεγαν φύγε από εδώ ρε Αλβανάκι και τον έσπρωχναν» λέει η μητέρα του ενώ ο 14χρονος θυμάται τα δύο προηγούμενα επεισόδια που είχε με τους συμμαθητές του.

«Τα περασμένα Χριστούγεννα μου έσβησαν τσιγάρα στα πόδια και τα χέρια μου ενώ μήνες αργότερα ο ίδιος προσπάθησε να με πνίξει με τη ζακέτα που φορούσα. Την τύλιξε γύρω από το λαιμό μου και την έσφιγγε».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλα συνέβησαν μπροστά σε στάση λεωφορείου σε περιοχή του δήμου Σκύδρας, ενώ οι δύο ανήλικοι φαίνεται πως φοιτούν στο ίδιο σχολείο.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο 15χρονος, όπως επίσης οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης.