; Η χώρα μας βρίσκεται εκ νέου στο «μάτι» μιας μεγάλης κακοκαιρίας, ωστόσο οι μετεωρολόγοι έχουν «βγάλει τα μαχαίρια» για τις επόμενες ημέρες.

Ειδικότερα, αφορμή οι προβλέψεις για νέα κακοκαιρία από την ερχόμενη Παρασκευή, με τον Γιώργο Τσατραφύλλια να διαψεύδει με ανάρτησή του τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος ήταν αυτός που έκρουσε το καμπανάκι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κλέαρχος Μαρουσάκης υποστήριξε ότι «από την Παρασκευή (29.09.2023) και μέχρι την Κυριακή (01.10.2023) τουλάχιστον, θα οδηγηθούμε σε νέα επιδείνωση του καιρού που θα αφορά τα ανατολικά και νότια θαλάσσια – παραθαλάσσια γεωγραφικά διαμερίσματα, πρόσκαιρα και πιο εσωτερικά στον ηπειρωτικό κορμό με αυξημένο τον κίνδυνο για σφοδρές βροχές – καταιγίδες ικανές να δημιουργήσουν σημαντικότατα προβλήματα. Οι πιο υψηλές πιθανότητες να συμβεί αυτό εστιάζονται προς Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, ανατολικό Αιγαίο, ανατολικά και νότια παράλια Πελοποννήσου».

Από την μεριά του, ο Γιώργος Τσατραφύλλιας επεσήμανε ότι «τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία»

«Προσοχή! Τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η είδηση ότι αναμένεται νέα κακοκαιρία από την Παρασκευή. Τέτοιο σενάριο δεν προκύπτει σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Ωστόσο για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσω», έγραψε στο Facebook.