Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοί πληρώνονται στις 24/2

Επίδομα 534 ευρώ: Ποιοί πληρώνονται στις 24/2

: Αύριο 2.959 δικαιούχοι από υποβολή μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με υπουργική απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Κωστή Χατζηδάκη ευρώ προκειμένου για την πληρωμή στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 2.959.

α) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού, ξεναγών και τουριστικών συνοδών (μήνες Σεπτέμβριος-Οκτώβριος) προκειμένου για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 276.402 ευρώ στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 520.

β) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις των επαγγελματιών της τέχνης και του πολιτισμού (μήνες Νοέμβριος-Δεκέμβριος), προκειμένου για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 1.281.457 ευρώ στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 2.414.

γ) Σε μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις εργαζομένων των οποίων η έχει λυθεί με καταγγελία από επιχείρηση-εργοδότη στις πληγείσες περιοχές από τις φυσικές καταστροφές που προκλήθηκαν από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός», προκειμένου για την πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού ύψους 10.560 ευρώ στους δικαιούχους, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 25.

ΟΑΕΔ – Επίδομα ανεργίας: Ποιές αλλαγές έρχονται – Τι αλλάζει στα χρήματα

Συντάξεις – επιδόματα: Ποιοί πληρώνονται μέχρι τέλος του μήνα

ΟΠΕΚΑ: Πληρωμές για τα επιδόματα Μαρτίου

googlenewsΑκολουθείστε το iPaidia στο Google News

Tελευταίες Ειδήσεις για την Παιδεία και την εργασία στο ipaidia.gr

Η Παιδεία στο Viber ΕΔΩ !