ΑΣΕΠ 1Ε/2017: Προθεσμία για τις ενστάσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ 🕔08/11/2017 - 11:25 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Μέχρι την προσεχή Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017, θα έχουν την δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις ενστάσεις τους σχετικά με τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης (ΦΕΚ 7/15.02.2017, Τεύχος Προκηρύξεων ) που εκδόθηκαν από το (asep.gr) και αφορούν στην πλήρωση δύο (2) θέσεων, στη Ρυθμιστική Αρχή Λιμένων (Ρ.Α.Λ.) με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής: Δύο (2) θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο «Τεχνική Αξιολόγηση Λιμενικών Έργων», κωδικός θέσης: 10003.

Αναλυτικότερα, όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν αναρτηθεί οι πίνακες προσληπτέων, αναπληρωματικών καθώς και ο πίνακας κατάταξης των υποψηφίων.

Διευκρινίζεται ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι αποκλειόμενοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό ταυτότητας. Όλοι οι πίνακες που καταρτίστηκαν στο πλαίσιο έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων (προσληπτέων, αναπληρωματικών, κατάταξης και αποκλειομένων), μπορούν να αναζητηθούν στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αμπελόκηποι).

 

ΑΣΕΠ: Διαγωνισμός για την προμήθεια υπολογιστών

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν , η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την ημέρα Σάββατο 04.11.2017 έως και την πάροδο της Δευτέρας 13.11.2017.

Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την ‘’επί της ουσίας’’ κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

Δείτε τα αποτελέσματα εδώ

ΑΣΕΠ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την προκήρυξη 13Κ/2017

  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: