Στο είχαν επιβιβαστεί ελάχιστα παιδιά ενώ άλλος οδηγός φρόντισε για τη μεταφορά τους στο σχολείο.

Μετά το άσχημο περιστατικό με την 2χρονη Αννούλα που παρέμεινε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες ξεχασμένη μέσα στο σχολικό όχημα το πρωί της Δευτέρας,στην περιοχή της Βάρκιζας, αρκετοί γονείς αναστατωμένοι έφεραν μόνοι τους τα παιδιά τους, σήμερα το πρωί στον παιδικό σταθμό.

Στο σχολικό λεωφορείο είχαν επιβιβαστεί ελάχιστα παιδιά ενώ άλλος οδηγός φρόντισε για τη μεταφορά τους στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι γονείς χτες το απόγευμα έλαβαν ένα απολογητικό email από τον παιδικό σταθμό που τους παρακαλούσε να μην χαθεί η εμπιστοσύνη των γονιών προς την επιχείρηση κι ότι πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Οι περισσότεροι γονείς ήταν αναστατωμένοι γιατί πληροφορήθηκαν από την τηλεόραση και το διαδίκτυο για το άσχημο γεγονός και απορούσαν με την ανευθυνότητα των υπευθύνων του παιδικού σταθμού.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Είμαι αγχωμένη αρκετά γιατί θα μπορούσε να είχε συμβεί και στο δικό μου παιδί. Σκεφτόμουν να μην τη φέρω σήμερα στον παιδικό σταθμό αλλά κι αυτό δεν είναι λύση» λέει μια μητέρα στο Πρώτο Θέμα.

«Η αλήθεια είναι ότι τρομοκρατηθήκαμε ακούγοντας τη μητέρα του παιδιού να είναι σοκαρισμένη και το κοριτσάκι της πανικόβλητο. Ήταν πολύ άσχημο αυτό για την οικογένεια και ευτυχώς που το παιδί είναι καλά στην υγεία του. Θέλησα να τον φέρω μόνη μου σήμερα τον γιο μου στο σχολείο, είμαι λίγο επιφυλακτική», λέει ένας άλλος γονιός.