Απίστευτες εικόνες από το 18ο Δημοτικό Σχολείο του Βόλου  – .

«Έπεσε ένα κομμάτι που ήταν μια χαρά, φανταστείτε το υπόλοιπο», λέει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Τυχερά, μέσα στην ατυχία τους, ήταν τα παιδιά της ΣΤ’ τάξης του δημοτικού σχολείου, στο 18ο του Βόλου. Τη Δευτέρα (3/4) κατά τη διάρκεια διαλείμματος κατέρρευσε ένα μέρος από το ταβάνι, λίγο πριν τα παιδιά μπουν ξανά στην αίθουσα. Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου δημοτικού σχολείου Βόλου, Λίλα Μωραΐτου, μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για το συμβάν, επαναλαμβάνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στην κτηριακή εγκατάσταση.

«Το σχολείο είναι παλιό. Χτίστηκε το 1957, αμέσως μετά τον μεγάλο σεισμό του Βόλου. Όπως μας είπαν, δεν ήταν φουσκωμένο το ταβάνι. Ήταν μία χαρά και δεν έδειχνε ότι θα πέσει. Εάν έπεσε το σημείο που ήταν μία χαρά, φανταστείτε τι γίνεται στα σημεία που έχουν ρωγμές», είπε χαρακτηριστικά η κ. Μωραΐτου.

Οι γονείς, πάντως, εξακολουθούν να είναι ανήσυχοι και αναφέρουν πως θα κινηθούν νομικά. Επιπλέον, η κ. Μωραΐτου ανέφερε πως σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες στην αίθουσα, ενώ τα παιδιά της συγκεκριμένης τάξης κάνουν μαθήματα με τηλεκπαίδευση τα τελευταία 24ωρα.Πανελλήνιες 2024: Θέματα και απαντήσεις πανελλαδικών - Εκτιμήσεις Βάσεων 2024 - Δείτε εδώ όλα τα ΝΕΑ