Σοφία Ζαχαράκη: «Όλα ανοιχτά» για παράταση σχολικού έτους και Πανελλήνιες 2020

ΠΑΙΔΕΙΑ 🕔17/03/2020 - 14:07 | Author: Ρούσσου Ασημίνα

Όλα ανοιχτά για παράταση του σχολικού έτους και την ημερομηνία των Πανελλαδικών εξετάσεων, σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε για παράταση του σχολικού έτους και της ημερομηνίας διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων, η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Η Σοφία Ζαχαράκη ανέφερε ενδεικτικά ότι εξετάζεται η παράταση του σχολικού έτους, η περικοπή της ύλης, η διεξαγωγή μαθημάτων σε ημέρες περιπάτων ή αργίας, ακόμη και η μετακύλιση της ημερομηνίας διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Λέγοντας ότι ακόμη υπάρχουν αρκετές ημέρες μέχρι να λήξει η περίοδος που έχει επιβληθεί για το κλείσιμο των σχολείων και πως ακόμη δεν υπάρχουν ενδείξεις για τις επόμενες συστάσεις από τον ΕΟΔΥ, η κ. Ζαχαράκη είπε ότι «σε κάθε περίπτωση δεν θα χαθεί το εξάμηνο για τους φοιτητές».

Η Υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη τόνισε πάντως ότι «ήδη αξιοποιούνται τα τεχνολογικά μέσα που προσφέρονται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές», καλώντας όλους να πειθαρχήσουν στα μέτρα που έχουν επιβληθεί, αποφεύγοντας τις εκ του σύνεγγυς επαφές, κάνοντας επαναλήψεις στα μαθήματα τους και ερχόμενοι σε επαφή με λογοτεχνικά βιβλία.

Νίκη Κεραμέως για Πανελλήνιες 2020: Στο τραπέζι και η μετακύλιση της ημερομηνίας έναρξης

Νίκη Κεραμέως -Κλειστά σχολεία: Πώς θα λειτουργήσει η εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Κλειστά σχολεία -Εξ αποστάσεως εκπαίδευση: Οδηγίες, ερωτήσεις-απαντήσεις  • ideascentral

    europalso

Enter your email address: